Skip to main content

Mihai Morar: "ZU TV va difuza un talent-show cu copiii de la Next Star" - ZU Kids on the block

 

Screen Shot 2014-02-20 at 5.56.30 PMGRILA ZU TV. Mihai Morar, managerul de proiect al ZU TV, a spus că noua televiziune va avea în grilă şi un talent-show care îşi propune să-i promoveze "pe copiii de la Next Star". 

Publicitate

"Vom avea un show, producţie proprie, care doreşte să-i ducă mai departe pe copiii de la Next Star. (...) Este un show care vrea să-i transforme pe aceşti copii în noi staruri, îi pune în legătură cu radiourile, televiziunile, scenele s.a. (...) Ne dorim ca aceste talente să nu se piardă după încheierea show-urilor de divertisment. După talent-show-uri nu se mai ocupă nimeni de ei",  a declarat  astăzi Mihai Morar, şeful proictului ZU TV, în faţa membrilor CNA.

Talent-show-ul despre care a vorbit Morar se numeşte ZU Kids on the block, potrivit proiectului editorial depus la CNA.

Next Star, un format autohton realizat de Dan Negru, a fost, anul trecut, una dintre cele mai de succes emisiuni de divertisment de la Antena 1, din punct de vedere al audienţei.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, care sunt programele care urmează să se regăsească în grila ZU TV.

Grila de programe a postului ZU TV are patru componente: divertisment, ştiri, lifestyle şi muzică.

Programele de divertisment:

  • ZU Kids On the Block - Emisiunea va fi prezentată de Omar, primul câştigător de la Next Star, în fiecare zi de luni, de la ora 21.00 - 22.00. Un program care se doreşte o completare la show-urile de talente deja existente, oferindu-le "permanent spaţiu pentru a creşte şi pentru a se dezvolta în viitoare staruri ale industriei muzicale" (potrivit proiectului).
  • ZU Crede în tine! - talent-show, difuzat joi, în intervalul 20.30 - 22.00. Un program care promite să le dea a doua şansă celor care au fost respinşi la concursurile de talente. "Candidaţii vor avea ocazia să performeze în faţa celui mai prietenos juriu, într-un studio fără public".
  • Zu Trends - jurnalul de ştiri al ZU TV. 10 grupaje de ştiri, din 2 in 2 ore, durata 4 minute, frecvenţa: luni - vineri. În ştirile ZU se va vorbi despre cele mai populare vedetele din lumea muzicii, despre noii sosiţi dar şi despre consacraţi, atât artişti români cât şi internaţionali.
  • ZU Idols, Zu Music Mix, ZU Most wanted, sunt alte câteva emisiuni de divertisment, din categoria muzică, prezente în grila prezentată CNA.

ZU TV, o televiziune generalistă, dar cu multe programe muzicale

Deşi licenţa GSPTV a fost modificată de CNA din tematic - sportiv (GSPTV) în generalist, grila de programe a ZU TV conţine programe specifice unui format tematic - muzical.

"Noi susţinem că ZU TV este o televiziune generalistă pentru publicul 15 - 35 de ani. Muzica face parte într-un procent foarte mare din viaţa şi pasiunile acestui target", le-a explicat Mihai Morar membrilor CNA.

Conceptul staţiei, potrivit proiectului editorial prezentat la CNA:

"Divertisment, muzică, informaţie şi lifestyle urban - un post care va aduce în peisajul media românesc un suflu nou, care vine din spiritul ZU (...) Prin sinergia cu staţiile Antena Group, ZU TV va completa şi amplifica spaţiul de exprimare al industriei muzicale româneşti. ZU TV va fi singura televiziune de muzică şi lifestyle urban care va dezvolta conţinut local autentic pe baza inputului telespectatorilor săi."

Antena Group lansează şi un eveniment muzical, nu doar o televiziune. ZUMA - premiile muzicale româneşti

Odată cu debutul postului ZU TV (3 aprilie), Antena Group va lansa şi ZU Music Awards (ZUMA), un eveniment muzical, care va avea loc la Romexpo, care îi va premia pe artiştii români ai momentului. Câştigătorii vor fi aleşi de public, după cum au declarat reprezentanţii noii televiziuni.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nico Nico
    Ce generos ai devenit ....Morare.
  • Mioara Mioara
    Salut ideea unui post nou care sa promoveze valorile pentru care nimeni nu prea mai face nimic. De inculti, de genul celor care au postat aici, vorbind in necunostinta de cauza, e satula lumea pana peste cap.
  • Yo Yo
    Dupa ce ca se anunta inca o mizerie tv, m-ai aveti si sigla copiata de la o alta mizerie de televiziune... (vezi Inedit Tv)
  • Liliana Liliana
    Proiectul pare interesant,dar nu va iesi nimic deosebit atata timp cat vor pune moderatori pe aceiasi si aceiasi oameni care se muta de la o televiziune la alta si de care ne-am cam saturat. Nu am vazut inca un post care sa organizeze un casting serios, anuntat public, in care sa se caute oameni (baieti sau fete) scoliti ,spontani ,cu replica, culti, frumosi, care nu au nevoie sa se implice in scandaluri sau sa se faca de ras pe la televizor pentru a se face remarcati. Oamenii de acest gen nu vor avea niciodata nicio sansa din pacate. Si in acest fel televiziunile pierd publicul de valoare.
  • Carmen Carmen
    Nu stiu voi , dar eu , ii cunosc personal pe toti cei de la Radio Zu ,sunt oameni minunati , sinceri ,destepti, oameni care fac multe pentru altii,ceea ce este important.Nu cred ca are vreo legatura cu politicul.Sunt sigura ca Gsp tv nu avea gram de audienta , la asta nu v ati gandit?
  • Liviu Liviu
    O emisiune foarte buna, avem nevoie de cineva ca sa ne promoveze copii.
  • radu radu
    Mesaj pt.ronny;Zici ca Morar e baiat fain?am butat acum la emisiunea lui,si m-am crucit cat de idiot si cretin poate fi;dar,mai ales,cei care lauda asemenea programe tv ,chiar sunt dusi cu pluta,nivelul de intelect este exact cat al unei gaini;bravos,natie,halal sa va fie,lasa ca vine zuzu tv si va umple de fericirepe toi;Traiasca MANELIADA,in frunte cu
    cretinul nr.1 al tarii;Morar!
  • mircea mircea
    Vai ! Dar unde e emisiunea lui Mircea Badea pe noul post Intact? Sau vine guest star ori de cat ori e nevoie sa injure cineva ?:-)))
  • ronny ronny
    morar e un tip fain. cu siguranta e omul potrivit pentru zu tv si sigur va face o treaba buna din acest proiect
  • Mihu Mihu
    Felicitari pentru ceea ce faceti. Acesti micuti vor fi viitori mari artisti ai tarii.
  • andy andy
    Mesaj pt.geo;Adica tu crezi ca manelistul si circarul asta ordinar ,pe nume Morar,are vreun proiect cu lapticul ZU-ZU.TV?wake up,man!am impresia ca traiesti intr-o alta zona paralela cu realitatea;aici e politica;FELIX SECURISTUL a mai obtinut o victorie;inca o vuvuzea de televiziune;cat despre Morar si Buzdugan;sunt niste pramatii,nu jurnalisti!DA,e manelist,si ce-mi faci?,imi iei caii de la trotineta;si,asta nu numai parerea mea,sigur,vor mai comenta si altii.
  • aura aura
    Amice, esti idiot! Daca Morar este mascarici, tu esti papagal vorbitor platit sa posteze astfel de elucubratii.
  • geo geo
    Ce invidie...nu am crezut ca poate exista asa ceva...fata de un proiect interesant la prima vedere promovat de un tip serios...nu mascarici ori manelist, cum am mai citit pe undeva.
  • Adi Adi
    Au dat afara toti oamenii de la Gsptv si l-au pus director pe acest mascarici! Sa aiba el 10000 de euro pe luna! Adica 15-20 de salarii de la Gsptv! Bravo Intact! Sa va bucurati de ei!

Trimite un comentariu

sus