Skip to main content

Noul iComedy, fără Mikey Haş, dar cu Buzdugan, locul trei pe naţional şi doi la oraşe

 

iComedy BuzduganNoua formulă a emisiunii iComedy, cu Daniel Buzdugan, Şerban Pavlu şi Cătălin Bordea, difuzată aseară de Antena 1, s-a clasat pe locul trei în topul audienţelor la nivel naţional, fiind depăşită de Pro TV şi de Kanal D. La oraşe, emisiunea a fost pe poziţia a doua.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, audienţele pe intervalul iComedy, în noua formulă, difuzată aseară de Antena 1, începând cu ora 20.30.

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, peste 1,1 milioane de telespectatori urmăreau noul format al iComedy, cu Daniel Buzdugan, Şerban Pavlu şi Cătălin Bordea. Emisiunea de pe Antena 1 s-a clasat pe locul trei, după Kanal D care a obţinut o audienţă de peste 1,2 milioane de telespectatori, cu serialul turcesc Feriha (20.00 - 22.15).

Lider pe segmentul naţional a fost însă Pro TV, care a difuzat filmul Anaconda 2: Goana după Orhideea Blestemată. Pelicula de pe Pro TV a fost urmărită de peste 1,7 milioane de telespectatori din întreaga ţară.

URBAN. La oraşe, Antena 1 a stat ceva mai bine, reuşind să devanseze postul Kanal D. Emisiunea iComedy s-a clasat pe locul doi, fiind urmărită de 700 de mii de telespectatori, cu doar 150 de mii mai puţin decât Pro TV, care a fost lider şi în privinţa publicului urban. Postul Kanal D a fost urmărit de 650.000 de telespectatori din mediul urban.

COMERCIAL. În privinţa publicului comercial, Antena 1 a fost tot pe locul doi, după Pro TV. Emisiunea realizată de Buzdugan, Pavlu şi Bordea a fost urmărită de 440.000 de telespectatori cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani (7,9 rating pe target). Filmul Anaconda, de pe Pro TV, a fost urmărit de 517.000 de telespectatori din segmentul comercial (9,2 rating).

Audienţa posturilor TV, de aseară, pe intervalul iComedy (20.30 - 22.30), la nivel NAŢIONAL:

Nr. Telespectatori Rtg% Share
Pro TV 1.763.000 9.3 16.9
Kanal D 1.232.000 6.5 11.8
Antena 1 1.110.000 5.8 10.6
Antena 3 730.000 3.8 7
Acasa 627.000 3.3 6

Audienţa posturilor TV, de aseară, pe intervalul iComedy (20.30 - 22.30), la nivel URBAN:

Nr telespectatori Rtg% Share
Pro TV 852.000 8.1 14.9
Antena 1 701.000 6.7 12.3
Kanal D 654.000 6.2 11.5
Antena 3 468.000 4.5 8.2
Acasa 259.000 2.5 4.6

iComedy, istorie tumultoasă: de la Mihai Bendeac şi Mikey Haş la Buzdugan şi Câtâlin Bordea

Lansată cu Mihai Bendeac şi Mikey Hash prezentatori, în toamna anului trecut, iComedy avea să reziste în această formulă doar câteva ediţii. Mihai Bendeac a acuzat presiuni din partea conducerii postului, legate de invitaţi, subiecte şi teme de abordat şi a ieşit din emisiune, la mijlocul lunii noiembrie. Ulterior, a fost scos şi din juriul de la România dansează.

După patru ediţii iComedy a urmat ieşirea lui Bendeac din emisiune. Antena 1 a început să difuzeze ediţii Extra Show, “necenzurate”, cu audienţe sub ediţiile realizate de Mihai Bendeac.

După o pauză, iComedy a revenit în altă formulă. Mikey Hash a rămas prezentator, iar în fiecare ediţii avea un invitat coprezentator (majoritatea vedete ale Antenei).

La începutul lui februarie, Antena 1 a anunţat noul format iComedy, fără Mikey Haş. "Va fi implicat în alte proiecte ale trustului Intact", a fost explicaţia oficialilor televiziunii.

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Buna emisiunea, de cand a plecat Hash ala ma uit si eu,..alta viata, bine ca l-ati dat afara.
  • Buzdugan si Morar s-au facut de ras la radio zu luni dimineata. Povesteau ca a fost super tare filmul de duminica de la antena 1, iar cand a sunat o ascultatore care a urmarit filmul "minus 25 de grade" de duminica seara de la antena 1, ei habar nu aveau pe ce post a fost. Deci ce au urmait Morar si Buzdugan duminica seara, cumva filmul Pro, dar ei din instinct au laudat postul varanului?
  • Nici Buzdugan Numae ceafost odata. Acum e prea obosit asta se cunoaste si la Radio.
  • hai sa fim clari...antenele nu mai exista pe rds rcs si mai nou nici pe upc dth ... asa ca lupta nu e dreapta... insa chiar si asa au scoruri bune pe comercial, sectorul care intereseaza si conteaza... SFATUL MEU pentru cei de la antene daca vor sa faca bani si mai multi, sa lase garda jos si sa intre din nou pe rcs rds si dth upc... ar face si mai multi bani pe termen lung, asa pe termen scurt ar parea ca e in minus, dar trebuie gandit pe termen lung
  • Wow, si pe site-ul lor, a celor de la a1 scrie ca icomedy a fost lider la nivel national, arata chiar si cifre :))))
  • nici macar lumea.... nici macar tu nu intelegi ce-ai vrut sa spui
  • nici macar lumea nu a fost curioasa sa vada gunoiul asta de emisiune in noua formula. prevad ca audientetle viitoare vor fi mai mici.

Trimite un comentariu

sus