Skip to main content

PRESA DE AZI. Cazul elevei fugite la mănăstire şi revizuirea Constituţiei, pe prima pagină

 

Screen Shot 2014-02-18 at 11.12.59 AMFuga de acasă a elevei olimpice din Capitală este un subiect tratat de majoritatea ziarelor de azi. Tot pe prima pagină se vorbeşte despre "neînţelegerile" dintre PSD şi PNL, dar şi despre revizuirea Constituţiei, care era o prioritate a USL în urmă cu un an şi jumătate. Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, prima pagină a ziarelor de astăzi: ADEVĂRUL a plecat "Pe urmele Iuliei, la Sihăstria Rarăului". Cotidianul a făcut o reconstituire a momentelor petrecute de adolescentă la mănăstire, în vreme ce era căutată de autorităţi.

Publicitate

Ziarul Adevărul mai face o trimitere din prima pagină la un articol intitulat Acasă la "mama FNI": Acum îmi e milă de Vîntu. Materialul din paginile 12 - 13 o prezintă pe Ioana Maria Vlas "retrasă la ţară, ea priveşte cu alţi ochi lumea înconjurătoare".

JURNALUL NAŢIONAL titrează pe prima pagină "În România, legea nu-i protejează pe copiii dispăruţi". Articolul vorbeşte despre faptul că "ONG-urile care în viaţa lor nu au lipit măcar vreun afiş pentru vreun copil dispărut fac declaraţii pompoase".

"USL, încă o zi de agonie", este titlul dat de Jurnalul Naţional unui articol despre subiectul politic "rupere alianţei de guvernare" (USL).

ROMÂNIA LIBERĂ aminteşte că modificarea Legii fundamentale, deşi considerată o prioritate a USL, în urmă cu un an şi jumătate, acum "nu prea o mai doreşte nimeni cu adevărat". "Revizuirea Constituţiei: 18 luni au trecut degeaba" - este titlul de pe prima pagină din România liberă.

Cotidianul editat de Medien Holding aminteşte şi el despre "blocajul din USL". "Liderii USL nu au reuşit să ajungă la o înţelegere privind structura Guvernului", la zece zile după ce PNL l-a propus pe Klaus Iohannis drept vicepremier şi ministru de interne.

EVENIMENTUL ZILEI are pe prima pagină o declaraţie a preşedintelui Traian Băsescu la adresa liderilor politici Victor Ponta şi Crin Antonescu. Cotidianul condus de Dan Andronic titrează pe prima pagină: "Băsescu: Ponta şi Antonescu sunt toxici pentru România". Preşedintele a făcut această declaraţie în cadrul emisiunii Evenimentul zilei, difuzată zilnic la B1 TV.

Cotidianul RL mai titrează pe prima pagină: "Oamenii Bisericii au minţit în cazul Iuliei, eleva fugită de acasă".

GAZETA SPORTURILOR deschide ediţia de astăzi cu un articol despre "conflictul de interese" din famlila Reghe". Cotidianul de sport titrează "Familia Reghecampf ia bani din titularizarea lui Adi Popa".

Ziarul mai are pe prima pagină o trimitere la un articol despre "Noile provocări ale lui Halep".

CLICK! a refăcut, de asemenea, traseul elevei fugite de acasă. Principalul subiect al ziarului tabloid este, însă, "Adi Mutu, opt ore la şpriţuri". LIBERTATEA, ziarul tabloid editat de Ringier, scrie despre problemele grave de sănătate şi financiare ale cantautorului piesei "Dragoste la prima vedere", Ilie Micolov. "Trăieşte în sărăcie, deşi toată lumea i-a fredonat melodia!", este titlul dat de Libertatea.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus