Skip to main content

PRESA DE AZI. Weekend Adevărul cu mesaje de dragoste de ziua îndrăgostiţilor

 

captura adevarul

Varianta de weekend a ziarului Adevărul sărbătoreşte Valentine`s Day cu mesaje de dragoste vechi şi noi. Evenimentul zilei publică un interviu cu magistratul Cristi Danileţ, care vorbeşte despre politicienii şi afaceriştii care îi ameninţă pe judecători.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi:

  • Iubirea în 100 de ani, titrează Weekend Adevărul pe pe prima pagină a ediţiei de astăzi. Ziarul a publicat, cu ocazia zilei îndrăgostiţilor, mărturii, scrisori de amor şi alte „gesturi nebune”.
  • Noua lege a insolvenţei, care va proteja mai bine creditorii, gata până la jumătatea anului, anunţă Ziarul Financiar.
  • Evenimentul zilei publică pe prima pagină un interviu cu Cristi Danileţ, magistrat în CSM: „Sunt politicieni, afacerişti, avocaţi care ameninţă judecătorii”. Membrul CSM denunţă teroarea la care sunt supuşi magistraţii şi critică Parlamentul pentru că vrea să-i lase fără nicio apărare.
  • Gazeta Sporturilor: Primul meci, primul scandal. Steaua înfruntă Chiajna, locul 10 în Liga 1. Patronul Astrei, Ioan Niculae, acuză direct „o afinitate între cele cluburi ce merge mai departe de amiciţia dintre antrenori, lucruri pe care nu e bine să le spun.”
  • Libertatea publică o alarmă pentru părinţi şi autorităţi: Adolescenţii se droghează cu sirop de tuse ieftin, din farmacii.
  • Click! îl pune pe prima pagină pe actorul Octavian Strunilă: Strunilă la masaj erotic, nevasta ţine casa!, scrie tabloidul.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus