Skip to main content

NOUA GRILĂ: Românii au talent şi Las Fierbinţi încep săptămâna viitoare. MasterChef se reia din martie

 

Screen Shot 2014-02-06 at 12.02.21 PMShow-ul Românii au talent, serialele româneşti de comedie Las Fierbinţi şi O săptămână nebună vor fi difuzate de Pro TV, începând de săptămâna viitoare, când intră grila de primăvară.

Publicitate

Emisiunea culinară MasterChef revine, din 18 martie, cu cel de-al patrulea sezon. Din grila Pro TV nu lipsesc nici producţii precum Ce se întâmplă, doctore? - cu Oana Cuzino, iLike IT (George Buhnici), emisiunea de anchete România, te iubesc!, După 20 de ani şi ApropoTV.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, cum arată grila Pro TV.

MARŢI E MASTERCHEF. Cel de-al patrulea sezon din MasterChef începe din 18 martie la Pro TV. Show-ul culinar va fi difuzat în fiecare marţi de la ora 20.30.

JOI - DOUĂ SERIALE ROMÂNEŞTI. Săptămâna viitoare, pe 13 februarie, Pro TV lansează sezonul cinci din Las Fierbinţi şi noul serial românesc - O săptămână nebună, cu Paul Ipate. Noul serial produs de echipa Las Fierbinţi are o distribuţie remarcabilă: Horaţiu Mălăele, Tora Vasilescu, Ileana Stana Ionescu, Mihai Constantin si Diana Cavallioti.

Ce se întâmplă doctore? şi iLike IT vor fi difuzate din 22 februarie (joi), de la ora 10.00 şi respectiv 10.30.

VINERI - ROMÂNII AU TALENT. Pro TV va difuza, din 14 februarie, show-ul Românii au talent, care a ajuns la cel de-al IV-lea sezon. Emisiunea de talente este programată în fiecare vineri, de la ora 20.30.

DUMINICA: România, te iubesc!, După 20 de ani şi ApropoTV, din 23 februarie. Emisiunea România, te iubesc!, ajunsă deja la cel de-al XII-lea sezon, va fi difuzată de Pro TV, începând cu 23 februarie, de la ora consacrată, 18:00. După 20 de ani şi ApropoTV revin în aceeaşi zi cu noi sezoane.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Paul Paul
    Cu placere. Mai mult ca sigur apare si sezonul 5, asa ca nu sunteti departe de adevar. Felicitari pentru articole. Va citesc cu placere. Seara faina!
  • villy villy
    NU se mai face, in schimb s-a filmat pt un nou sezon de spitalul de urgenta, care nu se stie daca va mai fi difuzat.
  • tyty tyty
    Da' serialul ala misto, ţaţa Floarea, cu florin calinescu mai se exista?
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Miercuri, 5 martie, ProTV difuzeaza meciul Romania argentina!
  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    Da, e al patrulea sezon, asa cum am scris, de la inceput, in prima parte a stirii. Multumesc pentru obervatie, am corectat!
  • Paul Paul
    Doamna Carmen: ne hotaram si noi: sezonul 4 sau 5 din MasterChef?
  • mile mile
    e o tv mai buna ,credema, fara crime , violuri, dupa amiaza este un talk -show relaxant, seriale politice , stiri frumoase , umor pentru tineri , eu am descoperit acest post cam de un an, acum este in primele 3 ,in preferiintele mele
  • mihai mihai
    LookTV are doar Cenzurat . Restul e umplutura !
  • cosmin cosmin
    Daca esti din Cluj si ai peste 50 de ani sa te uiti tu la grila de la LookTV
  • stefan stefan
    Bre mai laudati mult ANtenele si Canalele Pro?:)):))
  • Anonim Anonim
    Stiu ca pare stintifico-fantastic dar am inteles ca s-ar putea ca protv sa preia meciuri din liga 1 de la digi iar bendeac o sa faca emisiune,expertule sti ceva?
  • mile mile
    look tv din cluj are mai buna grila :seriale-Dostoievsky , blestemul familiei Kennedy , portretul mafiotului, emisiuni-romania de la la z , ziua buna, cenzurat, tonik show, stiri,
  • Alex Alex
    Cat crezi ca ne-a dat ? Dupa parerea ta asa , daca tot zici ca ne plateste
  • Marius Marius
    Bravo postacilor, aveţi asigurată pâinea. V-aţi făcut treaba de postaci.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    O grila Foarte buna! E grila din primavara trecuta minus SRC si pariu cu viata. ProTV difuzand filme in loc de SRC si pariu cu viata, va obtine audiente mult superioare.

Trimite un comentariu

sus