Skip to main content

UPC România se retrage din Asociaţia de Comunicaţii prin Cablu, la scurt timp după intrarea Digi 24 în must carry

 

upc

Publicitate

Compania UPC a decis să se retragă din Asociaţia de Comunicaţii prin Cablu (ACC) începând cu data de 1 februarie 2014. „Această decizie a venit în urma reevaluării, de către UPC România, a strategiei A.C.C. şi în urma analizării activităţii din ultima perioadă a Asociaţiei”, au declarat reprezentanţii companiei într-un comunicat de presă.

„În acest context, dorim să menţionăm că declaraţiile recente ale domnului Radu Petric, Preşedinte A.C.C., declaraţii făcute în numele asociaţiei, nu sunt în acord cu poziţia UPC România şi nu reprezintă punctul de vedere al companiei noastre”, mai arată compania.

Pe 5 februarie, după ce UPC anunţase deja ieşirea din asociaţie, şeful ACC, Radu Petric, a făcut declaraţii despre prezenţa Digi 24 în lista must carry, în exclusivitate pentru paginademedia.ro. „Nu văd în ce măsură Digi 24 ar denatura interesele celorlalţi operatori de cablu concurenţi. (...) Mi se pare absolut de neînţeles această problemă. (...) De foarte multe ori CNA-ul trădează un partizanat", a declarat Petric pentru paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • NUCLEU NUCLEU
    SA NU UITAM cna -ul este de partea lui rcs rds de acea rcs face ce vrea in romania ca nu respecta programele must carry este nimica toata nu o sa auzici nici odata ca pentru must carry rcs a luat amenda ,pentru programul digi 24 daca nu va intra in grila obligatorie a cablistilor se va lasa cu cu amenzi usturatoare din partea cna-ului
  • geo geo
    Pe mie ca abonat Digi nu m-ar deranjeaza absolut deloc sa vad si meciurile 8 si 9 ale etapei din Liga 1 transmise de DolceSport, ptr ca altceva nu mai ai ce sa vezi acolo...poate putin tenis, ceva baschet si inca citeva competitii.
  • Mistiq1st Mistiq1st
    pei cum ar fi de exemplu sa vezi dolce sport pe RDS (care este al romtelecomului) sau digi sport pe dolce...asa nici upc nu vrea postul rds-ului....este ca si cum ar promova alta companie
  • Gionatto Gionatto
    Unii se fac ca nu inteleg sau sunt prosti... rcs aproape a falimentat concurenta si acum vrea musai in grilele "falitilor" ... digi 24 are o audienta mizera si acum incearca o alta smecherie.Daca baga si digisport in must carry , atunci totul e in regula.
  • geo geo
    Pai sa faca si ei, asa cum mai scria cineva, un UPC Muzic, sa scoata audienta bunicica si sa ceara sa intre in lista must-carry...sa le faca in ciuda celor de la RCS@RDS si sa intre pe cablul lor.
  • stefan stefan
    Sunt invidiosi.
  • cosmin cosmin
    Pentru ca e postul unei companii concurete, logic.
  • Brusc Willis Brusc Willis
    Aw, saracii! Le-au cerut bani alora de la UPC pentru postul lor de televiziune care transmitea competitii sportive achizitionate pe bani. Ce oameni, domne! Daca Digi 24 este starv, atunci comutati pe Zero TV, ce sa zic...
  • Narcis Narcis
    Chiar nu inteleg cu ce-i deranjeaza pe cei de la UPC postul celor de la RCS ...
  • geo geo
    Cei de la UPC trebuie sa respecte decizia CNA si atit...fie ca unora le place sau nu acest post de televiziune care nu difuzeaza manele ci stiri, stiri de o calitate buna...spre invidia multora.
  • bulan bulan
    Uiti cum RCS/RDS a adus aproape de faliment concurenta cu digi sport la ei in baza si celorlalti le-a cerut 1,5€/abonat si obligatoriu in baza ? Tre' sa fie NEBUNI cei de la UPC sa le introduca acum in grila strarvul numit digi 24.
  • cata cata
    probabil , din partea mea sa scoata si taraf si alte canale de manele daca mai exista in grila rcs
  • Alex is Alex is
    Nu vreau sa apar RCS&RDS, ii consider niste nesimtiti care scot posturi din grila abuziv. Dar in cazul asta au dreptate. Care e problema daca Digi 24 e in lista must-carry? Inseamna ca au avut audienta suficient de mare incat sa se califice acolo. Sa-si faca si UPC post de stiri, sa aiba audienta si abia apoi sa faca gargara. Pana atunci...mucles! Sa respecte legea.
  • Cineva Cineva
    Duci lipsa de inca un post de manele?
  • Teo Teo
    Si cine obliga UPC sa respecte grila Must Carry?
    Cum nici RCS nu respecta lista must carry prin lipsa mynele TV sau alfa asa si UPC are tot dreptul nu a nu respecta grila

Trimite un comentariu

sus