Skip to main content

14 Martie. Miting pentru susţinerea lui Andrei Pleşu: "Deschideţi cărţile, închideţi antenele!"

 

andrei plesu_kanal d

Publicitate

MITING PENTRU PLEŞU. Campania de susţinere a lui Andrei Pleşu, după ce acesta a fost atacat de Antena 3, se mută în stradă. Un miting de sprijin va avea loc în Bucureşti duminică, de la ora 18.30.

Manifestaţia a fost anunţată pe reţelele de socializare, unde s-a precizat că este vorba despre un protest faţă de „linşajul mediatic“ la care a fost supus scriitorul, scrie Adevărul. Mitingul a fost anunţat de Noua Republică pe Facebook sub numele „Deschideţi cărţile, închideţi antenele! Solidaritate cu Andrei Pleşu“.  Bucureştenii sunt îndemnaţi să iasă în stradă "înarmaţi" cu o carte.

Reamintim că ieri, Revista 22 a iniţiat un protest împotriva “linşajului mediatic produs de Antena 3″, care a strâns peste 600 de semnături.

Miting pentru susţinerea lui Andrei Pleşu: „E un protest apolitic în favoarea cărţii şi împotriva Antenei 3“


RECUNOAŞTERE. Vedeta TV Jay Leno şi actriţa Julia Louis-Dreyfus au primit, marţi, la Los Angeles, câte o stea pe Aleea celebrităţilor din televiziune - TV Hall of Fame -, la cea de-a 23-a ceremonie de acordare a acestor distincţii, organizată de Academy of Television Arts and Sciences, scrie Mediafax.
Actriţa Julia Louis-Dreyfus, cunoscută pentru rolul lui Elaine din serialul "Seinfeld", a primit distincţia din partea actriţei Amy Poehler.
Jay Leno şi Julia Louis-Dreyfus au primit câte o stea pe TV Hall of Fame din Hollywood


PARTENERIAT. Grupul american Yahoo! a început miercuri să integreze în rezultatele oferite de motorul său de căutare comentariile internauţilor despre restaurantele americane şi despre alte tipuri de afaceri, gestionate pe site-ul Yelp, notează Mediafax.
"Acum, când va fi utilizat Yahoo Search pentru a găsi un business local în Statele Unite de pe un telefon inteligent, tabletă sau PC, vor putea fi văzute comentariile clienţilor, informaţii comerciale şi nota - acordată sub forma unor steluţe - furnizată de Yelp".
Yahoo a încheiat un parteneriat cu site-ul de comentarii online Yelp

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • paul S paul S
    Suna cam stupid "nulitati notorii".
    Inteleg ca sunteti foarte suparata.
    Dar, in loc sa protestati vehement, n-ar fi mai bine sa demontati, cuvant cu cuvant, ceea ce s-a zis despre Dl. Plesu in emisiunea de la A3?

    Cum sa consider eu si alti oameni care isi pierd timpul pe net ca Plesu a fost ponegrit, iar Badea, Gadea si Ursu sunt vanduti, dusmani, tradatori etc, asa, doar pe baza vehementei dvs.?

    Luati emisiunea, si demascati-i, punct cu punct!
    Aveti sansa sa o faceti! Si trebuie sa o faceti!
    Domnul Plesu merita un asemenea efort din partea dvs.!

    De fapt toti aparatorii, intelectualii semnatari si intelectualul de sport Tolontan, nu au de fapt bunavointa sa-i scoata pe oameni din manipularile Antena 3, referitoare la Plesu.
    Eu de exemplu, uite, stau pe vantul asta de primavara spalat pe creier si cred tot ce s-a zis despre Plesu la A3.
    Ca nimeni nu mi-a demonstrat unde este minciuna.
    Cum sa fac sa ma umplu si eu de vehementa? Doar asa, din empatie cu dvs?
    Mi s-a parut foarte bine argumentat tot ce s-a spus despre dl. Plesu la A3.
    Dupa cum si Plesu a argumentat corect, dar mai obraznicut, mai malitios si mai cu neologisme si inflorituri (om de cultura, vorba aia).
    Dar, cu tot respectul pentru gandirea si opera filosofica Plesoiana, omul de cultura trebuie sa stie si un pic de agricultura.
    Mai precis zootehnie.
    Daca n-ai treaba si ii dai calului cu o nuia peste fund, nu te poti supara apoi daca primesti o copita in fata.

    Asta e filosofeala din viata, reala, mai simplu de inteles si absolut corecta.
    NU putea fi altfel decat a fost!
    Iar initiatorul scandalului, daca nu se astepta la copita, e un prost de inalta cultura.
    La fel ca semnatarii scrisorii intelectualilor + intelectualul de la Gazeta Sporturilor.
  • Elena Alamoreanu Elena Alamoreanu
    Este inadmisibil ca ziaristii fara scrupule, dar si fara talent, de la Antena 3, vanduti intereselor vechilor structuri comuniste, respectiv D-nii Ursu, Badea, Gadea - nulitati notorii si fara urma de bun simt - sa-si permita sa ponegreasca un mare scriitor, un excelent eseist, un om de cultura de talia D-lui Plesu. Asteptam ca organismele abilitate sa apere buna reputatie a oamenilor cu adevarat importanti din aceasta tara, iar conducerea postului TV Antena3 si CNA sa ia masurile de rigoare. Cu mare parere de rau pentru practicarea inversarii valorilor si pentru lipsa de consideratie cu care ne tratam conationalii de mare valoare, protestez vehement.
  • Liviu Liviu
    Mai interesați-vă și voi vedeți cine a fost Pleșu înainte de 90
  • mihai ciorobatca mihai ciorobatca
    pentru valorile noastre cu adevarat autetice niciun efort de sustiner nu e prea mare
  • lucian lucian
    felicitarii trebuie sa scapam de aceasta otrava [gidea , ursu,badea,tudor si toate javrele in frunte cu fam.voiculescu
  • andi andi
    Mai 1q,pai cum sa nu bagi la inaintare,ca doar nu b1 sau prima au facut mizeria.
  • 1q 1q
    daca se rezumau sa protesteze ,era ok. faptul ca au bagat la inaintare lozinca "...inchideti antenele !" imi arata ca totul este doar un pretext pt a lovi la temelia (ne place sau nu) celei mai de succes televiziuni de stiri din romania.
  • maria maria
    Sunt solidara cu actiunea de protest. Trebuia initiata mai demult, dar niciodata nu e prea tarziu. In televiziuni au fost angajati oameni mediocri, manipulabili, labili, mahalagii, agresivi si imorali. Si culmea, platiti si regeste pentru ca, prostia mai nou se plateste, in ultimii 20 de ani. Mai sunt si exceptii, bineinteles!
  • George George
    Foarte bun mesajul! Important e sa aiba ecou.
  • Daniel Daniel
    Dragilor, nu numai Antenele...
    "Deschideti Cartile, inchideti Televizoarele!!!"
  • ana ana
    Emisiunea lui Gadea cea mai mare jegosenie.O adunatura de papagali Ursu,Ciutacu ,Badea vin sa-l faca bou si prost pe Plesu.Si romanii stau in fata televizorului si asa dupa cum se lauda antenele sunt lideri de audienta.Niste nulitati care nu au facut nimic pt care aceasta natie sa-i tina minte isi bat joc de toti cei care nu se inchina la aceiasi "zei".

Trimite un comentariu

sus