Skip to main content

Alexandra Păcuraru, fata lui Maricel Păcuraru, emisiune la Realitatea TV în locul lui Carmen Brumă

 

Alexandra Pacuraru
Alexandra Păcuraru a prezentat la TVR 2 emisiunea 8 într-o barcă alături de Matei Stănculescu

Publicitate

EXCLUSIV. Intervalul de sâmbătă de la ora 11.00, ocupat până acum de Carmen Brumă, va fi ocupat de o altă emisiune la Realitatea TV. Prezentatoarea se retrage o perioadă de pe TV întrucât este însărcinată.

Începând de sâmbătă, pe tronsonul 11.00-12.00 va debuta emisiunea Fresh – Refresh. Noul program va fi prezentat de Alexandra Păcuraru. Ea a lucrat în televiziune la TVR 2, unde a prezentat emisiunea 2 într-o barcă. Este fiica lui Maricel Păcuraru, unul dintre acţionarii Realitatea TV.

Emisiunea Fresh - Refresh va avea doi prezentatori. Alături de Alexandra Păcuraru va fi Laura Fronoiu, reporter la Realitatea TV. Până acum, Laura Fronoiu se ocupa de materialele din emisiunea Ai grijă de tine, pe care o prezenta Carmen Brumă.

"Este o alegere înţeleaptă şi sunt sigur că va fi o surpriză plăcută", a declarat pentru Paginademedia.ro Rareş Bogdan, director editorial Realitatea TV.

Rareş Bogdan, pentru Paginademedia.ro:

"Alexandra Păcuraru are experienţă în televiziune, arată bine şi e foarte inteligentă. Faptul că o cheamă Păcuraru nu trebuie să o oprească să facă performanţă. Trebuie să menţionez că spaţiul emisiunii este sold-out. Intervalul este vândut până la sfârşitul anului", a adăugat Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan a menţionat că Realitatea TV mai are un proiect pentru o emisiune de sâmbătă (care însă va începe în următoarele săptămâni) - Cultură şi politică. Va fi un talk-show de seară, cu invitaţi din lumea culturală, moderat de Octavian Hoandră (de la staţiile locale Realitatea TV) împreună unul dintre realizatorii postului.

Alexandra Păcuraru, experienţă la TVR 2

Alexandra Păcuraru nu este la prima experienţă TV. Ea a mai prezentat, la TVR 2, emisiunea 8 într-o barcă, alături de Matei Stănculescu.

Carte de vizită Alexandra Păcuraru (via TVR2):

Alexandra Beatrice Păcuraru este născută la 30 iunie 1987, în Galaţi, iar în mai 2005, a absolvit liceul Star Valley High School din Afton (Wyoming, SUA).

A urmat cursurile Facultăţii Dimitrie Cantemir şi ale Universităţii Media – secţia Regie şi Film şi în septembrie 2012 a absolvit Programul de Executive Master of Business Administration în cadrul Institutului de Administrare a Afacerilor din Bucureşti.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adrian Adrian
    Jenantă. Nu ca e fiica unui pensl e problema, ***.
  • vio vio
    Aceasta doamna este atat de inculta ca ma apuca scarba cand ma uit. Taticul le-a dat si lor o emisiune, chit ca e de doi lei...Dl Maricel este un om care a facut bani cinstit, cu munca...Cand o vad p-asta cum se ascunde in spatele religiei si a valorilor crestine...cat tupeu si ipocrizie...Si oricum sa ii iei locul lui Carmen Bruma...si aia alta care foloseste capul doar ca sa manance.
    Dra Alexandra cum se pupa ca dvs sunteti asa religioasa si taticul a facut ce a facut la Posta? Sau din banii aia a construit o bisericuta, ceva, doar, doar il iarta Al de Sus ?
  • Yama Yama
    Pai e f clar...
    NU a intrat la examen la stat si atunci a intrat la o facultate care prineste si pe cei fara nivel dar care au BANI... Asta e fata asta... Se pare ca are TATA sponsor... si Realitatea are nevoie de bani nu de valoare...
    Vedeti ce audienta are... se pare ca extrem de slaba...
  • andrei andrei
    liceu la privat, in sua, facultate la prosti, in romanica? ceva nu miroase a bine sau aia a locuit pana la majorat in sua?!
  • mariana mariana
    da, fata lu' tata are emisiune la irealitatea are studii pntru ca tata are bani, cei care au studiat si au invatat pe bune si nu au pe tata bosul cu bani nu au nicio sansa in fata beizedelelor .
  • nadia nitov nadia nitov
    la atatea calitati, cate are fata, nu-ti vine sa crezi ca doar la tati si-a gasit de lucru! :) ce rea e lumea! :)
  • Oreste Oreste
    Cu ajutorul lui Oreste ;)
  • Maestrul foto Eugen Ciocan Maestrul foto Eugen Ciocan
    Baietzas(stii cu cine vorbesti...) : stai frumusel in banca si nu te mai baga unde nu-ti fierbe oala... Ti-am mai spus s-o lasi in pace pe Norica (D.) da tu nu pricepi : E ADJUDECATA DEJA , LAS-O BALTA !
  • daniel daniel
    Taica-su e de vina... pune amaratul asta de copil intr-o situatie de kko...
  • Spirt Spirt
    De abia astept!!! Mult succes
  • GigioneA3 GigioneA3
    Alexandra se pregateste sa-i ia locul lui Rares Bogdan.
  • Vasile Vasile
    Sa vedem cum vor sta lucrurile după c e tăticul va lua biletul spre penitenciarul Galați în dosarul posta. AMR scurt
  • Andrei Andrei
    Adevarul e ca la Realitatea isi mai permit sa lucreze numai progeniturile actionarilor si aia care au castigat la Loto.
  • alt alex alt alex
    cum?
  • alex alex
    Desi pare incredibil,Mircea Badea.

Trimite un comentariu

sus