Skip to main content

Campanie Gândul: "Demite-i din spaţiul public". Mihai Gâdea, Bianca Drăguşanu şi Mircea Badea, demişi simbolic

 

Screen Shot 2014-03-11 at 6.58.23 PMGândul a lansat astăzi o nouă campanie intitulată "Demite-l pe" şi a pus la dispoziţia cititorilor săi o plaformă online (demite.gandul.info) care permite oricui să propună o "demisie" simbolică a unei persoane publice din România.

Publicitate

Mihai Gâdea (452 voturi), Bianca Drăguşanu (470), Mircea Badea (441), Dan Capatos (226), Radu Banciu (133), Robert Turcescu (68), Victor Slav (55), Stelian Tănase (46) şi Dan Diaconescu (66) se numără printre cei pe care cititorii Gândul nu vor să îi mai vadă în spaţiul public românesc.

PRECIZARE. Menţionăm că numărul voturilor pentru demisiile simbolice ale celor de mai sus erau valabile la momentul publicării aceste ştiri. Lista se actualizează în timp real, în consecinţă numărul celor propuşi şi al voturilor se schimbă de la un minut la altul.

"Platforma demite.gandul.info este, practic, un sondaj care reflectă gradul de nemulţumire a spectatorilor faţă de aşa-numitele 'persoane publice' din România", se arată în ştirea care anunţă lansarea campaniei Gândul.

Cititorii site-ului pot vota un "candidat" deja propus pentru "demiterea simbolică" sau pot face o nouă propunere prin intermendiul formularului aflat pe site-ul campaniei, demite.gandul.info.

Cum îi îndeamnă Gândul pe cititori să participe la campanie?

Dacă eşti nemulţumit de un politician, de un lider aflat în funcţie de prea multă vreme, de un prezentator sau de o vedetă mediatizată excesiv, îi poţi „demite” prin intermediul formularului aflat pe site-ul demite.gandul.info.

Oricine poate vota respectiva "demitere" şi poate consulta lista „demişilor'', în ordinea descrescătoare a voturilor.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Rukhsy Rukhsy
    "Biroul Electoral",cu cat te-a platit Basescu sa dai reply-ul asta?>
  • Geo Geo
    Traian Basescu 15700 , nu mai fiti atat de propagandisti cu Ponta si Voiculescu , ca e si Basescu, e si Udrea 7418 ...... puneti si alea, nu numai oamenii de care voua de la Pagina lui peste nu va place.
  • Jenescu Sergiu Jenescu Sergiu
    O mizerie de campanie...daca vreti sa demiteti pe cineva din atentia publica, simplu: rupeti-le audientele. Nu va mai uitati la acel program. Dar dupa parerea mea, unii din cei mai sus mentionati nu ar trebui "demisi".
  • Librarul Librarul
    s-o demita pe dragusanu odata ca mi s-a luat sa vad plasticul ala peste tot. si se pare treaba ca toata lumea are aceeasi parere si aceeasi dorinta
  • Biroul Electoral Biroul Electoral
    Adica 1 000 000 de oameni cu probleme de integrare intr-o societate normala + 4 000 000 pensionari cu mintea pe campii + 2 000 000 de mortii lui Dragnea = 7 000 000 voturi
  • Ii lasa fara leafa Ii lasa fara leafa
    Astia de la gandul s-au lins pe bot de leafa, pe luna martie. Primeste Basescu voturi de parca le-ar fi organizat Baconsky la Paris. Cum ar calcula Einstein treaba asta ? D = 1 v / 1 s. Demiterea lui Basescu = 1 vot / secunda.
  • gaby gaby
    Cei de la Gandul ar trebui sa se demita pe ei insisi. Astia cu -7 exemplare vandute zilnic la chiosc si cu aprox 50 de cititori in online au pretentia sa se autointituleze jurnalisti. D-aia s-a dus dracu presa romaneasca.
  • incrucisatorul incrucisatorul
    2012: campania "demite-l pe Basescu!"=7 000 000 voturi.
  • Danny Danny
    hrana pt prosti
  • Nicu Nicu
    Pe astia nu mai vreti voi sa-i vedeti. :D
  • nadia nitov nadia nitov
    cum, frate, nu l-a demis nimeni pe ponta??? sau politicienii nu sunt persoane publice? :(

Trimite un comentariu

sus