Skip to main content

Emisiunile-pamflet de la B1 TV şi România TV, amenzi totale de 30.000 de lei. Banciu, penalizat că i-a jignit pe Becali, Mazăre şi Cartianu

 

Radu Banciu

Emisiunile lui Radu Banciu şi Dragoş Pătraru au fost amendate pentru mai multe ediţii ale emisiunilor pe care aceştia le realizează. Banciu a fost sancţionat cu 10.000 de lei pentru limbaj injurios la adresa lui Gigi Becali şi a lui Grigore Cartianu. Pătraru a primit o sancţiune de 20.000 de lei tot pentru limbaj injurios.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis monitorizarea de linie a emisiunilor pamflet pe parcursul unei luni, 22 februarie - 28 martie şi au fost vizate În gura presei, Lumea lui Banciu şi Starea naţiei.

După aproximativ jumătate de oră de vizionare a fragmentelor considerate cu probleme, au venit şi propunerile din partea membrilor CNA. Narcisa Iorga a propus 10.000 de lei la  B1 TV şi 20.000 de lei la România TV, iar cele două să fie votate la pachet. Iorga a precizat că la sancţiunea de 20.000 de lei pentru România TV să fie inclus şi cazul Sorina Matei.

De cealaltă parte, Monica Gubernat a propus 10.000 de lei la B1 TV şi 20.000 de lei România TV, în care să nu fie inclus cazul Sorina Matei. În final au trecut la vot cele două propuneri ale Monicăi Gubernat.

În cazul emisiunilor lui Mircea Badea membrii CNA nu au reţinut nimic întrucât Antena 3 a fost deja sancţionată pentru două dintre ediţiile care au intrat în monitorizare.

Din afirmaţiile lui Radu Banciu: 

  • Publicul, tot aşa, imbecil cum îl ştim, s-a solidarizat cu Gigi. (...) Becali este în stare de orice, dovadă că a ajuns în stare să se umilească în asemenea hal încât ar ieşi pentru o laringită, ar ieşi pentru o mâncărime între degete, (...)Deci exact tăntălăul pe care îl învârţi unde vrei. El asta a fost şi în ideea lui Crin Atonescu şi în ideea celor care l-au susţinut.(...)Era mai bine şi mai comod să fii alături de el pentru toată prostimea care se uita la el decât să le spună proştilor dar mulţi: mă, acest om este un idiot. (...)Ăsta este un eşec al speciei umane, acest om. Ce să caute el în politică? (...) Te dezonorează asocierea cu Becali.(...) Trebuie să profităm de prostul ăsta că poate ne mai dă nişte bani.
  • Baciu a spus despre Grigore Cartianu că vine la B1 din mila lui Turcescu şi că este „un limbric” şi „un prost”.
  • Radu Mazăre, primarul Constanţei se declara astăzi, totalmente nemulţumit de existenţa DNA-ului care are nişte practici de astea, vroia să ne spună săracul, un tâmpiţel cu o cultură la genunchiul broaştei, care vroia să ne spună nouă că vezi Doamne, DNA-ul e un fel de poliţie politică a anilor 60.(...) Ăsta e DNA-ul în viziunea lui Mazăre. Care ce e? E o scândură de om care a făcut afaceri în stânga şi în dreapta, că doar nu trăieşte din salariu. Are un salariu de sub o mie de euro. Păi din banii ăştia a făcut afacerile astea? (...) Eu l-aş sălta pe Radu Mazăre fără să-l întreb nimic. (...) Un astfel de om este un exemplu pentru cineva în România? Conduce ca pe vremea grofilor(...)Şi mai este şi de o aroganţă şi de un tupeu incredibile.

Din afirmaţiile lui Dragoş Pătraru: 

  • Despre Andreea Tonciu: Proastă, proastă dar până la urmă o să înveţe câteva gemete în engleză, parcă văd că o să prindă roluri principale în filme cu negri supradotaţi. Vedeţi măi ce se întâmplă dacă nu am respectat-o nici pe asta, a plecat în Scoţia unde prostia ei e recunocută la adevărata valoare şi e combinată cu sexul pe bani."
  • Câtă fermitate doamna Udrea, câtă fermitate mai vreţi, e om, nu e vibrator, lăsaţi-o încolo, băi ce nesătulă. (...) După cum s-a menţionat în declaraţie domnul Crin a ieşit întărit de la o şedinţă cu ai săi colegi din PNL, păi şi atunci cât de ferm şi întărit îl mai vreţi, doamna Udrea ce vreţi de la domnul Crin, nu pe bune acuma chiar credeţi că nu ştie ce e aia fermitate în politică, doar e al fel de experimentat ca domnul Traian.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Cata prostie puteti sa emiteti oamenilor! Eu nu tin cu nimeni pentru ca va zic sincer am 22 de ani si nu stiu cu cine sa mai votez, dar haisa fim seriosi incepeti sa injurati o televiziune sau alta pentru opiniile lor agresive sau nu. Ganditi-va cu cine o sa votati pentru voi nu cu cine va spun cei dela televizor!
  • daniel daniel
    dar pe acest gigi fecalii, şi alţi ca el cine-I amendează? când era mare şi tare jignea pe toată lumea fără să păţească nimic.
  • Liliana Liliana
    CNA mizerie nationala.
  • mariana mariana
    cna este o mizerie la fel ca haznaua3 a varanului, radu banciu spune un adevar,da jiji, mazare, bunea stancu si alti corifeii sunt ratatii natiunii.
  • mad79 mad79
    CNA,cand vei face si tu un bine si ai sa faci implozie?
  • Andrei Andrei
    Pe aia de la B1 ii ard saptamanal, dar pe aia de la Retardat TV si de la Felix TV ii sar cat de frecvent se poate. Daca CNA nu ar fi un sclav politic, aia de la Felix TV ar fi fost falimentari, datorita sanctiunilor pe care ar fi trebuit sa le ia.

Trimite un comentariu

sus