Skip to main content

EVZ: Adrian Sârbu s-a întâlnit la Cluj cu Arpad Paszkany

 

adrian sarbu (2)

Publicitate

Fostul boss al Pro TV, Adrian Sârbu a avut mai multe discuţii cu Arpad Paszkany, fostul patron al televiziunilor Look TV şi Transilvania Live, scrie Evenimentul zilei.

Look TV şi Transilvania TV au fost vândute companiei Intel Sky Broadcasting LTD, cea care a obţinut de la Liga Profesionistă de Fotbal drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I.

Potrivit EVZ, Adrian Sârbu s-a aflat la finalul săptămânii trecute la Cluj Napoca unde a discutat cu Arpad Paszkany chiar în biroul acestuia din clădirea Sigma, proprietatea omului de afaceri clujean.

Surse din anturajul celor doi citate de EVZ susţin că Adrian Sârbu ar fi discutat şi cu fostul ministru de Interne, Ioan Rus. Acesta a deţinut o parte din acţiunile trustului de presă din care fac parte cele două televiziuni, alături de Vasile Dâncu şi Arpad Paszkany.

Sursele EVZ mai susţin că la cele două întâlniri s-a discutat despre preluarea celor două televiziuni de către Intel Sky Broadcast şi despre trecerea proprietăţii licenţelor de televiziune de pe vechiul pe noul proprietar.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • daniel daniel
    hop-ha! a incurcat-o Burci...

Trimite un comentariu

sus