Skip to main content

Firma care a operat postul Money TV a intrat în insolvenţă

 

MONEYTV-PACKSHOT

Publicitate

Societatea Media Advertising& Sales, în care acţionar majoritar este o firmă a lui Cozmin Guşă, a intrat în insolvenţă, potrivit unei decizii a Tribunalului Bucureşti, din luna februarie.

Firma, deţinută în trecut de Sorin Freciu şi preluată de Geopol (deţinută în mod egal de Maricel Păcuraru şi Cozmin Guşă), a operat postul Money TV, care a rămas fără licenţă în septembrie 2013.

Informaţia a fost publicată iniţial de site-ul antiţepari.ro. Aceeaşi sursă mai precizează că, la sfârşitul anului 2013, societatea are datorii la bugetul de stat de peste 3 milioane de lei.

Postul Money TV a avut viaţă scurtă. Firma deţinută iniţial de Sorin Freciu a achiziţionat o licenţă generalistă pe care în octombrie 2012 a transformat-o în Money.ro. Postul a fost lansat de Mihai Tatulici, în calitate de manager de proiect, şi de Daniel Apostol, director general. Postul s-a văzut în grilele companiilor de cablu prin frecvenţa Giga TV. La televiziunea economică s-au alăturat jurnalişti precum Ovidiu Nahoi, Emil Hurezeanu şi Dan Suciu.

După nici şase luni au apărut şi probleme cu plata salariilor şi a utilităţilor. În mai 2013, postul a ajuns în situaţia de a rămâne fără curent, din cauza neplăţii facturilor.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus