Skip to main content

Horia Brenciu, oficial la Te cunosc de undeva, de săptămâna viitoare

 

Te cunosc de undeva copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_
Copyright Gabriela Arsenie

Publicitate

E oficial. Horia Brenciu intră la Te cunosc de undeva, show găzduit sâmbăta de Antena 1. Fostul jurat de la Vocea României va intra din nou în juriu, el înlocuind-o pe Delia, care şi-a anunţat recent retragerea de la Te cunosc de undeva. Schimbarea lui Brenciu cu Delia va avea loc în ediţia de sâmbătă, 29 martie.

Delia îşi ia rămas bun de la juriu şi concurenţi şi îi predă ştafeta jurizării lui Brenciu, într-un mod original. Ea va mai face o transformare pe scena de la "Te cunosc de undeva!", unde o va întruchipa pe Loredana şi va cânta, alături de Doru Todoruţ, piesa "Lumea ta".

Brenciu s-a alăturat Antenei 1 cu câteva săptămâni în urmă, după ce ultimii trei ani a fost jurat la Vocea României, de la Pro TV.

Citeşte şi: 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Antena asta ar trebui mai bine sa arunce niste bani ca sa emita si HD ca sa ma uit la ea decat sa arunce banii pe "vedete"...pensionarii sunt ocupati la antena3, n-au timp sa creasca rating-ul la antena1 :))
 • @Mihai

  "...pupincuristii familiei"

  Ai uitat sa precizezi la a cui familie te referi.
  Asta asa pentru "pensionari" si "vecini".
 • Asa-i . E foarte bine . Parintii mei pensionari se uita . Vecinii mei pensionari la fel . Nu zic ca e rau sau bine ,dar nu de asta au nevoie sa bata Pro ,dovada ca in ultimele 2 saptamani au fost nimiciti pana si de KanalD. De la Pro pleaca vedete si cu toate astea rup audientele. Deci problema nu e la vedete ci la strategie si management de proiect. Nu de Brenciu au nevoie ci de oameni deschisi la minte care sa nu fie pupincuristii familiei
 • Wow, sunt singuru de aici care nici macar nu a auzit de astea ? Inafara de Vocea Romaniei, toata lista aia e complet noua pentru mine.
  `Robingo` am auzit, cand a facut Maruta acea zi pentru Brenciu.
 • @marius
  Realizari:
  -Robingo
  -Tip Top Minitop
  -Kiki Riki Miki
  -Ora 6 fix
  -Sarabanda
  -Național TV Bingo Liberty
  -Neața
  -Neața în Epoca de piatră
  -Gong Show
  -Înfruntarea
  -Asul din Mânecă
  -Vocea României
  + foarte multe concerte MUZICALE!
 • Era foarte bine, si e din ce in ce mai bine. Poti sa carcotesti, dar nu poti nega faptul ca Antena are emisiuni de top.
 • Cam ciudat sa il vezi pe Brenciu ca salvarea divertismentului Antenei1 asa cum e acum prezentat ( apare si la SRC si la neatza si la Te cunosc de undeva si probabil si la celelalte emisiuni ) . Adica recunosc pe fatza ca pana acum nu era bine ? :))))
 • Foarte tare! Brenciu va face atmosfera cu siguranta in emisiune.
 • Poti sa imi spui cateva realizari notabile ale lui Brenciu inainte de Vocea? Si nu imi zi "Cu un pas inainte?" sau...
 • Brenciu este asteptat cu mare drag de toata lumea la Antena 1.
 • Si de ce au scos.o pe Barabancea? Era autentica, fata de Monicutza....
 • @marius
  In ce tara ai trait, si cati ani, intre momentul Robingo si momentul Vocea Romaniei?

  Doar asa imi explic concluzia ta referitoare la Brenciu.
 • Brenciu o sa aiba aceleasi performante cum le-au avut si teo,vacanta mare,la bloc dupa ce au plecat de la pro tv.Spunea lumea ca pro-ul se prabuseste ca îi pleaca vedetele,ca renunta la formate care fac audienta.Pro tv creeaza vedetele care "fac audienta" si nu asa zisele vedete ridica pro-ul in audiente,iar formatele de emisiuni vor fi întotdeauna mai bine realizate decat la antena 1
 • Cine era Brenciu inainte de Vocea? Un mascarici de la RoBingo care nu.si gasea locul! Unde a ajuns, a ajuns datorita Proului. De regula, astia pica repede...k in teoria formelor fara fond!

Trimite un comentariu

sus