Skip to main content

Laura Chiriac a semnat cu Realitatea TV. Va face emisiuni în weekend

 

laura chiriac

Publicitate

Jurnalista Laura Chiriac se întoarce la postul Realitatea TV. Ea a ajuns la o înţelegere în această după-amiază cu postul TV.

“Am acceptat oferta lor”, a declarat pentru Paginademedia.ro Laura Chiriac.

Ce va face?

Laura Chiriac va apărea pe post la Realitatea TV la sfârşit de săptămână, vinerea şi duminica. În cele două zile, Laura Chiriac va modera tronsonul orar 21.00-23.00.

Laura Chiriac a lucrat la Realitatea TV între 2006 şi 2011. În momentul rupturii de la postul TV, ea s-a îndreptat către România TV, postul lansat de Sebastian Ghiţă.

La începutul acestui an, a plecat de la postul România TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Foarte frumos Ana, felicitari si tot respectul pentru cuvintele frumoase! Eu unul o s-o urmaresc cu atentie,poate o s-o cred!
  • Ma bucur de reintoarcere, dar....cum sa ne recastigam credibilitatea ? O femeie cu adevarat instruita si cu frumusetea inteligentei, nu isi poate permite astfel de gresli....Daca e constienta de ele, sa le recunoasca ptr. a fi urmarita si....crezuta ! Viata te duce uneori unde nu vrei, dar cei tari trebuie sa reziste !
  • D-nei Chiriac i se potrivea foarte bine senzationalismul ieftin, murdar, lipsit de orice urma de etica, pe care il slujea cu devotament si chiar cu vocatie, la Romania TV. Intr-adevar o expertiza valoroasa pentru Realitatea! Sincer nu inteleg de ce televiziunile din Romania nu fac decat sa schimbe incompetentii intre ei. In primul rand pragmatismul gandirii business ar trebui sa le determine sa intrerupa acest cerc vicios! Cum poti acorda credit la nesfarsit unei persoane care a avut o multitudine de oportunitati de a performa profesional si a esuat de fiecare data?!!! (reperele sunt atat raitingul cat si modul / mijloacele prin care l-a realizat).
  • Vine pe o leafa de 120 milioane. Cam mult pt ea... Dar e muza lui Rares B si cand detii o asemenea pozitie privilegiata se poate orice!
  • ba da ce poze puneti si voi, vechi de 10 ani, cum dracu le gasiti, astept o stire despre esca cu poza de cand era la soti

Trimite un comentariu

sus