Skip to main content

Legătura dintre Paskany şi firma care a cumpărat drepturile pentru Liga I

 

Sursa foto: Gandul.info
Sursa foto: Gandul.info

Publicitate

Rusoaica Olga Zakimova este administratorul firmei Sky Broadcast Limited, care a cumpărat pe cinci ani drepturile de televizare a meciurilor de fotbal din Liga I românească. Acţionar la firma Sky Broadcast este o altă firmă, care a făcut afaceri cu patronul CFR Cluj, Arpad Paskany, scrie ziarul Adevărul.

Sky Broadcast Ltd din Malta, firmă al cărei capital social este de 1.200 de euro, este administrată de o tânără rusoaică, Olga Zakimova, conform Registrului Comerţului din Malta.

Acţionari ai acestei firme sunt „Librum Investment Inc” din Republica Seychelles (care deţine 1.199 din acţiuni) şi un oarecare Michel Kilindo (care deţine o singură acţiune), originar tot din Republica Seychelles, un paradis fiscal.

Patronul clubului de fotbal CFR Cluj, Arpad Paszkany, a făcut afaceri în 2011 cu firma „Librum Investment Inc”, de la care a cumpărat firma „Someş Media Trust” SRL, firma care operează postul de televiziune Transilvania Live.

Tranzacţia a avut loc în septembrie 2011, adică la doar două luni după ce „Librum Investment Inc”, din Republica Seychelles, cumpărase firma „Someş Media Trust” SRL de la alte trei firme din România (SC Clip Vision SRL, SC Opticrom Comunicatii SRL, SC Amprenta Advertising SRL). Cu firma cumpărată, Paszkany a obţinut în doar două luni, în noiembrie 2011, licenţă audiovizuală prin satelit pentru postul Transilvania Channel. Arpad Paszkany era atunci asociat într-un grup media cu foştii miniştri PSD Vasile Dâncu şi Ioan Rus.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Coco Coco
    Stai sa vezi cand o sa ceara 2euro de la upc rcs_rds si romtelecom cum o sa se uite laliga lor sa uita olga si cu pascany ca nici dracu nu sevauita dapoi sa le dea cineva si bani pe sageata navodari chiajna de ras nu de plans
  • Adi Adi
    Oare Niculae ( de la Astra) ,Porumboiu sau Negoita stiu ce combinatii face Iorgulescu pe banii lor?? Nu ii simpatizez DELOC pe Gigi Becali sau Borcea dar sunt convins ca daca ei erau in functii(liberi) asemenea smecherie nu era posibila!!

Trimite un comentariu

sus