Skip to main content

PE SCURT. Tudor Muşat a semnat cu Digi 24

 
Tudor Musat
Tudor Musat

Tudor Musat

Publicitate

Jurnalistul Tudor Muşat a intrat, de astăzi, în echipa postului de ştiri Digi 24. El a semnat cu postul de ştiri al RCS&RDS, după cum au confirmat pentru Paginademedia.ro oficialii televiziunii.

Înainte de Digi 24, Tudor Muşat a moderat emisiuni la postul Realitatea TV.

CARTE DE VIZITĂ

Tudor Muşat lucrează în audizovizual de peste 20 de ani. Absolvent al Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, a intrat în presă ca reporter la Mediafax şi la postul de Radio Pro FM.

A trecut la Radio Total, ca redactor de ştiri, în 1993, când Cornel Nistorescu abia lansase staţia. A ajuns apoi director general al postului.

Timp de trei ani, între 1996 şi 1999, a fost redactor şi prodcător la BBC Londra.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Shpif Shpif
    Bai nesimtitule, esti vai de capul tau, de profesionalism nuci nu incape indoiala , aduci invitati care nu au replica la tot ce indrugi acolo! Esti un ***, mai jos nu ma cobor!
  • mariana mariana
    daca acest rares bogdan n era la Realitatea sigur situatia de acolo era altfel, eu nu pot sa ma uit la nulitatea asta aroganta precum RB, este cel mai nesuferit individ de la RT.
  • Ion Ion Ion Ion
    Ce dracu va luati dypa ce spune Rares Bogdan! Asta zice vrute si nevrute. La cat minte s-a saturat toata lumea.Si cu audientele....la el se uita intotdeauna 1000000-1200000 de oameni. Ce face el la Realitatea;ce drege,ce schimba;pe cine aduce si ei nu dau bani sa schimbe un bec.Uitati-va pe DN1 in fata sediului cate masini zac nereparate si alea care mai merg au mii de km fara schimb de ulei.
    Despre ce naiba vorbim?Din pacate Realitatea tv a fost pusa pe butuci tot de niste jepcari si omul simplu are de tras(angajatul).Pacat de postul asta! Mai sug si ei cat pot si dupa daca nu iese o inchid.Vai de mama lor de oameni jalnici ce sunt.Se dau mari deontologi la tv si ei sunt niste scursuri si lingai.Nu dau salariile la timp si vorbesc de altii dar exista un Dumnezeu acolo Sus si o sa-i loveasca cand le e lumea mai sraga.Roata se invarte.
  • cdr cdr
    Vaaaai....domnule Rares Bogdan, cum va scapa jurnalistii printre degete! Acum cateva saptamani anuntati cu surle si trambite ca vor veni inapoi vedetele, ca ,,ati vorbit", ,,ati aranjat" ... o pleiada de jurnalisti despre care erati sigur ca se vor intoarce, si s-au dus cu totii la Stelian Tanase sau la Digi24. Asteptam cu sufletul la gura noile ,,vesti" imbucuratoare de la dvs. si domnul Gusa!

Trimite un comentariu

sus