Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul dă titlul zilei: Tőkés, lász'ló moartă. România liberă: Parlamentul, refugiu pentru corupți

 

adevarul tokes

Publicitate

Tőkés, lász'ló moartă, titrează astăzi ziarul Adevărul pe prima pagină, într-un articol despre incidentele de luni de la Târgu Mureș, unde s-a cerut autonomia Ținutului Secuiesc. Pe de altă parte, România liberă deschide ediția de astăzi cu felul în care a scăpat deputatul Daniel Chițoiu de cercetare penală.

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele subiecte ale zilei, reflectate pe coperta ziarelor.

Adevărul: Tőkés, lász'ló moartă. László Tőkés compară evenimentele de luni de la Târgu Mureș, unde s-a cerut autonomia Ținutului Secuiesc, cu situația din Crimeea. Specialiștii în securitate contactați de Adevărul explică ce jocuri fae Tőkés, de ce sunt ele atât de periculoase pentru România încât trebuie curmate imediat, explică Adevărul.

România liberă: Parlamentul, refugiu pentru corupți - Încă un deputat salvat de procurori: Daniel Chițoiu. Fostul ministru de Finanțe Daniel Chițoiu, acuzat de abuz în serviciu, nu poate fi urmărit penal, după ce Camera Deputaților a respins o cerere în acest sens a procurorului general.

Evenimentul zilei: Director în ASF cu patru salarii pe lună: 70.000 de lei. Este vorba despre Carmen Radu, director economic la Autoritatea de Supraveghere Financiară, care mai ocupă și funcția de membru în Consiliul deAdeministrație Nuclearelectrica și Romatsa, dar și la Consiliul de Supraveghere al unei alte instituții.

Libertatea, interviu cu Liviu Vârciu în pragul lansării noii sale emisiuni: „M-am lecuit cu greu de iubirea bolnavă pentru Adelina”.

Click! se întreabă: Adi Mutu, divorț în secret? 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu