Skip to main content

PRESA DE AZI. Bilanţ ZF: 3.200 de companii medii şi mari, cu afaceri cumulate de 10 miliarde de euro, riscă falimentul.

 

zf

Publicitate

Ziarul Financiar prezintă un bilanţ negru pentru câteva mii de firme medii şi mari. România liberă încearcă să privească mai departe de precedentul creat de Mircea Diaconu, iar victoria Stelei în meciul cu Dinamo este pe prima pagină a Gazetei Sporturilor.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cum arată prima pagină a ziarelor de astăzi.

  • România liberă: Cazul Mircea Diacon, precedent pentru „Rotaţia cadrelor”? Mircea Diaconu şi-a depus candidatura pentru Parlamentul European, deşi are interdicţie de a ocupa funcţii publice pe o perioadă de trei ani. În cazul în care candidatura i-ar fi acceptată, s-ar crea un precedent ce ar permite şi altor politicieni incompatibil să facă acelaşi lucru.
  • Ziarul Financiar publică un studiu realizat de Casa de Insolvenţă Transilvania ce prevede un viitor sumbru pentru mii de firme: 3.200 de companii medii şi mari riscă falimentul din cauza datoriilor. Acelaşi studiu mai arată că cele 3.200 de companii au afaceri cumulate de aproape 10 miliarde de euro, dar au datorii de trei ori mai mari decât cifrele de afaceri.
  • Gazeta Sporturilor, după victoria Stelei în faţa Dinamo cu scor final de 5 la 2: Steaua are muşchi.
  • Weekend Adevărul, despre Ipohondria, boala bolilor fantomă. „Se poate ajunge la delir”, spun psihiatrii. Suferindul de ipohondrie trece prin coşmarul de a lupta zilnic cu propriile temeri.
  • Evenimentul zilei: Poliţia, SRI şi DGIPI au aruncat în aer „fabrica” pensionărilor pe bani. O grupare formată din doctori, asistente, infirmiere, poliţişti şi poştaşi e anchetată după ce a „fabricat”, pe bandă rulantă, sute de bolnavi. De nouă ani, ei au „supt” de la bugetul statului peste şase milioane de lei.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus