Skip to main content

PRESA DE AZI. ZF: Dispare diferenţa de tarif dintre convorbirile în reţea şi în afara reţelei

 
ziarul financiar
ziarul financiar

ziarul financiar

Publicitate

Ziarul Financiar anunţă dispariţia diferenţei de tarif la convorbirile din reţea şi în afara reţelei. Adevărul despre angajările fictive de la ROMATSA, iar Academia Caţavencu îl aduce în prim plan pe.. Pompălăul, care de 1 aprilie „a făcut o glumă proastă: a scumpit combustibilul”.

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele subiecte ale ziarelor de astăzi:

Ziarul Financiar anunţă Revoluţie în telecom: dispare diferenţa de tarif dintre convorbirile în reţea şi în afara reţelei. Scăderea de la 1 aprilie cu 70% a tarifelor de interconectare egalizează costul convorbirilor în reţea cu cele din afara reţelei. Firmele de telecom ar trebui să ieftinească convorbirile, dar invocă alte costuri, mai scrie publicaţia.

Adevărul face dezvăluiri despre angajările fictive de la Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA: Angajări fictive pentru piloşi de partid. Corpul de control al premierului Victor Ponta a pornit vânătoarea clienţilor de partid angajaţi pe salarii uriaşe în regii autonome şi companii de stat. Primele victime sunt PDL-iştii şi liberalii angajaţi fictiv la ROMATSA, anunţă Adevărul.

Evenimentul zilei scrie despre tragedia care a avut loc în acest weekend în Afganistan, unde un subofiţer român a fost ucis în urma unui atac al talibanilor. Militarul ucis în Afganistan scăpase în 2010 dintr-o explozie, anunţă ziarul pe prima pagină.

România liberă are pe copertă un interviu cu Preşedintele Partidului popular European, Joseph Daul. „Europa nu vrea să anexeze Ucraina”, a declarat oficialul.

Săptămânalul Capital anunţă că Scandalul ASF scumpeşte asigurările, acesta fiind „preţul curăţeniei întârziate din interiorul pieţei asigurărilor şi al arbitrului pieţei”. Poliţa RCA se scumpeşte cu 25%, iar asigurarea locuinţei chiar şi cu 100%.

Academia Caţavencu îl pune pe prima pagină pe Victor Ponta, în rol de Pompălăul. „De ziua Păcălelilor, premierul Păcălici a făcut o glumă proastă: a scumpit combustibilul şi, uite-aşa, în loc să tragem maşinile la pompele de benzină, o să le tragem la pompele funebre”.

academia catavencu

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexys Alexys
    Audiente te cunosc de undeva ?

Trimite un comentariu

sus