Skip to main content

Radu Herjeu a părăsit România TV: „De ziua mondială a fericirii, am încheiat colaborarea cu România TV”

 
radu herjeu
radu herjeu

radu herjeu
Radu Herjeu. Credit foto: Ştefan Ion

Publicitate

Radu Herjeu a încheiat colaborarea cu România TV, unde prezenta jurnalul de noapte, potrivit unui anunţ postat de jurnalist pe blogul său.

„De ziua mondială a fericirii, am încheiat colaborarea mea cu România TV, după exact doi ani şi jumătate de la primul jurnal de ştiri prezentat aici. Azi a fost ultima zi la datorie”, a scris Radu Herjeu.

Radu Herjeu a intrat în presă la începutul anilor `90, ca reporter la Curierul Naţional. Între 1993 şi 1994 a fost prezentator şi redactor ştiri externe la Radio Total. În acelaşi an a devenit editor-prezentator la Observatorul Antenei 1, post pe care l-a ocupat până în 2000. În aceeaşi perioadă a fost şi realizator de emisiuni la Antena 1, dar şi la Radio Romantic.

Între 2005 şi 2006 a fost editor-prezentator al ştiri lor de la Naţional TV, iar în martie 2011 a ajuns la B1 TV, unde a prezentat ştirile de weekend până în septembrie 2011. În aceeaşi lună a trecut la RTV, ca prezentator al ştirilor de la miezul nopţii.

Radu Herjeu a prezentat timp de un an de zile Ştirile de la ora 18.00, tot la România TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai mihai
    Daca dupa 15 ani de prezentat stiri nu reusesti sa faci mai mult in televiziune decat stiri de noapte si stai la mila unui baron TV ...ori e comoditate,ori indiferent unde mergi vei prezenta stirile de noapte
  • SIMONA SIMONA
    SE DUCE SIGUR AL DIGI!!!!!!!!!!
  • Ciprian Ciprian
    Realitatea TV din Romania = Publika TV din Rep. Moldova :)
  • adal adal
    Pare un tip de treaba, dar mie imi plac gagicile alea tinere de la Digi24, Adriana Muraru si mai e una care a venit tot de pe la realitatea sau rtv... sunt cam expirate. Sper sa nu vina la Digi.
  • ion ion
    normal, doar teroristii, gen cretuleasca si ciutacu, raman in canalul ala
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Radu Herjeu nu stia ce se intampla ziua.El prezenta jurnalul de la miezul noptii.
  • CDR CDR
    Am observat ca Andra Miron si-a pus pe Facebooc ca lucreaza la PublikaTV ... chiar a plecat din sanul geopoliticianului Gusa, sau e doar asa ? Cam multa suparare pe la RealitateaTV de cand se anunta ,,vant" : Zeicescu, Sandru, R.Bogdan sunt cam incruntati. Cat despre Radu Herjeu, zici ca era legat la ochi si nu vedea tigania de la GhitaTV, iar Digi24 e singura optiune pentru el.
  • cata cata
    deja sunt mai rau ca otv
  • Jurevycius Jurevycius
    felicitari, bine ca ai parasit acea adunatura de pupincuristi, pompeaza becali bani in rtv fara oprire, in curand vor deveni mai rau ca otv
  • Nicu Necolae Nicu Necolae
    Bravo,Radu ! Digi 24 te asteapta cu bratele deschise.Acolo sa ramana numai tigania.

Trimite un comentariu

sus