Skip to main content

Românii au talent, 4,7 milioane de telespectatori. Suleyman a recuperat teren pentru Kanal D: a urcat pe locul doi

 

Romanii-au-talent-sez-2

Publicitate

AUDIENŢE. Schimbări de clasament la a cincea ediţie Românii au talent. Show-ul de pe Pro TV rămâne lider detaşat, cu peste 4,7 milioane de telespectatori, dar topul următoarelor poziţii este altul.

Trimis de Kanal D "la sacrificiu", sultanul Suleyman a recuperat teren pentru Kanal D. Postul a urcat pe locul doi în clasament, iar diferenţa dintre Pro TV şi postul turcesc a fost micşorată. Săptămâna trecută, audienţa Românii au talent era de 15-17 ori mai mare decât a Kanal D.

Aseară, Românii au talent a avut audienţe de trei-patru ori mai mari decât postul turcesc (mai puţin la publicul comercial, unde Pro TV a avut cifre de peste cinci ori mai mari).

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele:

NAŢIONAL: Românii au talent a fost urmărit de 4,7 milioane de telespectatori pe minut. Pe locul doi, cu 1,2 milioane, a fost Kanal D, post ridicat de serialul Suleyman Magnificul, cu care s-a intersectat o oră şi jumătate.

Sătămâna trecută, fără Suleyman, Românii au talent avea audienţe de 15 ori mai mari decât Kanal D.

Vârf naţional: 5,8 milioane de persoane, la ora 21.41.

URBAN: La oraşe, show-ul de pe Pro TV s-a apropiat de 2,4 milioane de telespectatori pe minut. Şi la nivel urban, tot Kanal D a fost pe locul doi, cu 740.000 de persoane.

Săptămâna trecută, Kanal D era pe locul cinci, cu 170.000 de telespectatori, de 17 ori mai puţin decât show-ul de pe Pro TV.

Vârf urban: 2,9 milioane de persoane, la 21.47.

COMERCIAL: Pe publicul comercial, Românii au talent a avut 1,3 milioane de telespectatori pe minut. Pe intervalul show-ului, Kanal D era urmărit de 250.000 de persoane între 18 şi 49 de ani.

Săptămâna trecută, când nu era Suleyman, Kanal D nu prindea nici măcar top 5.

Audienţa posturilor TV vineri, 14 martie, pe intervalul emisiunii Românii au talent, la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
Pro TV 4.724.000 25.5 45.0
Kanal D 1.232.000 6.7 11.7
Antena 1 523.000 2.8 5.0
TVR 1 484.000 2.6 4.6
Antena 3 324.000 1.8 3.1

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 14 martie, pe intervalul emisiunii Românii au talent, în mediul URBAN:

Nr. persoane Rtg% Share%
Pro TV 2.376.000 23.5 41.6
Kanal D 740.000 7.3 13.0
Antena 1 315.000 3.1 5.5
Antena 3 208.000 2.1 3.6
TVR 1 192.000 1.9 3.4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 14 martie, pe intervalul emisiunii Românii au talent, pe segmentul COMERCIAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
Pro TV 1.325.000 26.0 52.0
Kanal D 250.000 4.9 9.8
Antena 1 184.000 3.6 7.2
Prima TV 73.000 1.4 2.9
Acasa 55.000 1.1 2.2

Vezi audienţa emisiunii de săptămâna trecută, AICI.

Vezi audienţa emisiunii ediţiei a treia, AICI.

Vezi audienţa emisiunii la ediţia a doua, AICI.

Vezi audienţele emisiunii primei ediţii a sezonului, AICI.

Citiţi care au fost audienţele tuturor sezoanele Românii au talent, ediţie cu ediţie, AICI.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Florian Florian
    Zise unu din „turma anteninstă”?
    Omu și-a spus părerea (într-un mod nu prea frumos), dar totuși e o părere. Nu văd de ce l-ai face prost, pentru că, până la urmă, asta faci fie că recunoști sau nu. Dacă nu ești de acord, poți purta un dialog furmos cu argumente.
    Și da, are dreptate. Nu sunt fan ProTV, sunt un fan al profesionalismului, iar ProTV se apropie cel mai mult de acest rang. Nu suport oamenii care se laudă fără motiv și oamenii care tot atacă alte persoane. Cel mai bine s-ar uita în ograda proprie. Audiențele din ultima vreme nu prea țin cu ei.
  • Mihai Mihai
    A fi prost nu e tot una cu a fi incult, prietene... Daca erai asa destept/desteapta cum te recomanzi, ai face usor diferenta asta.
  • danut danut
    bravo adri esti un adevarat postac prostevist.Felicitari,bine ai venit in turma postacilor prostevisti.
  • Adri Adri
    Feriha..bate in audienta..productiile Hantena1 asta e important !!! Nu si- au propus sa bata Protv.. Ci gunoaiele anteniste !! Si le iese foarte bine kanalistilor !!!!!
  • andrei-constantin andrei-constantin
    feriha nu a fost niciodata lider pe segmentul ei neaducand turcilor un rating de 6 puncte mai mult de atat nu a urcat ,in ceea ce priveste suleyman poate urca mai mult atunci cand romanii au talent in galele live vor mai scadea ,e bine cunoscut acest aspect ca si anul trecut cand romanii au talent in vinerea mare inregistra un rating de 12.1%-1.233.000 pe urban iar pe national aveau 2.273.000.
  • mad79 mad79
    eu ma uit am MBA,studii economice facute la facultatea de la Milano si nu fac parte din prostime,asa ca mai usor cu invectivele!
  • mad79 mad79
    asa ceva nu se face in tarile civilizate,lasi posibilitatea omuilui de a urmari serialul/showul preferat,nu le amesteci!
    La fel a fost in Anglia cu The Voice si Britans got talent si a fost mutat,la cererea spectatorilor!
  • geo geo
    foarte corect.
  • andi andi
    asa cum fac cei de la romanii au talent
  • doesn't matter doesn't matter
    Ca de obicei comparatia este fara sens pentru cunoscatori. Poate doar pentru cel care a comandat articolul sa aiba o valoare. Cat timp nu treci orele de difuzare si programele comparativ, tot ce spui este inselator. TVR a avut audienta medie de peste 3 pe national, de la 21 la 24, muuult peste A3 si evident peste Kanal D cand nu era Suleyman. Este o aiureala sa compari 3 ore de show Pro TV cu una de Suleyman si alte 3 de Odata'n viata de la TVR care sunt pe tronsoane orare diferite. Ori compari aceeasi ora in care toate se incaleca, ori spui ca ai facut o medie a programului si mentionezi durata fiecaruia si ora de incepere.
  • mile mile
    ca sa fii lider trebuie sa faci prostii
  • Mihai Mihai
    Feriha are 6 puncte, audientele nu sunt asa de slabe, tinand cont ca ocupa locul 4 in topul serialelor, si are audienta mai buna ca cele care sunt difuzate zilnic pe alte posturi in prime-time.
  • Mihai Mihai
    Next Star a fost lider joi :))
  • Expertul, Expertul,
    @alex, Suleyman se difuzeaza doar joia si vinerea, lunea si martea difuzeaza un serial turcesc, cu audiente mult mai slabe fata de cele obtinute de Suleyman.
  • Expertul, Expertul,
    @Adi, Miscarea kanal d, a fost gresita,, a crescut joia si vinerea, dar a pierdut ceva foarte important: suleyman nu mai e lider! Lunea si Martea kanal d, a fost lider pe urban si national. Kanal d si antenuta 1 au reusit performanta de a nu avea niciun program lider de audienta in prime time.

Trimite un comentariu

sus