Skip to main content

Sorina Matei reacţionează după ce a fost atacată la România TV: "demarez procedurile judiciare""

 

sorina matei

Publicitate

Sorina Matei a anunţat pe pagina sa de Facebook că va da în judecată postul România TV, după atacul din emisiunea lui Dragoş Pătraru, la adresa jurnalistei.

„Pentru ca mizeriile la adresa mea au continuat şi aseară pe postul controlat de Sebastian Ghiţă, anunţ pe această cale că am decis să demarez toate procedurile judiciare necesare pentru chemarea în instanţă a tuturor celor care se fac vinovaţi de ceea ce mi s-a adresat pe postul de televiziune controlat de Ghiţă”, a scris Sorina Matei.

Contactată de Paginademedia.ro, Sorina Matei a declarat că va face o sesizare şi către Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Ce s-a întâmplat. În ediţia din 5 martie a emisiunii Starea Naţiei, Dragoş Pătraru a atacat-o dur pe Sorina Matei. „Doar o bucă să-ţi mai pup, Băse!”, a titrat postul de televiziune pe burtieră, în timp ce pe fundal era postat o poză cu Sorina Matei. "Soro, zi sincer, ai avut orgasm", a întrebat Pătraru în emisiune, după un montaj cu Sorina Matei, care îl avea invitat pe preşedintele Traian Băsescu.

Anunţul integral al Sorinei Matei, în continuare: 

Pentru ca mizeriile la adresa mea au continuat şi aseară pe postul controlat de Sebastian Ghiţă, anunţ pe această cale că am decis să demarez toate procedurile judiciare necesare pentru chemarea în instanţă a tuturor celor care se fac vinovaţi de ceea ce mi s-a adresat pe postul de televiziune controlat de Ghiţă.

Aseară, după difuzarea repetată a promoului şi a emisiunii recidivă, i-am transmis lui Sebastian Ghiţă următorul mesaj: "Este o mizerie ce faci pe televiziunea pe care o controlezi. Este un atac la adresa demnităţii umane. În plus, se încalcă dreptul unui om la propria imagine". Sebastian Ghiţă nu a răspuns nici la sms, nici la telefon.

Pe această cale, îi transmit lui Sebastian Ghiţă că deja au fost demarate procedurile judiciare pentru a fi chemat în instanţă şi într-un alt dosar.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • sorina sorina
    Sorina ! Citesc cu mare placere tot ce scrii ,ma bucur ca nu mai esti la RTv si ca ai avut curaj cat ai fost la ei sa i infrunti.As dori pe aceasta cale sa te intreb, daca se poate ,sa numaram si noi adeziunile lui OPrescu de cand a candidat pt primarie .Eu stiu ceva si de aceea.Tot se ia Dragotesca de PMP sa facem ceva sa mai taca.Fac raie pe mine numai cand ii vad USD ,RTV la ANTENA nu ma uit de 4 ani .Draga mea succes tie si postului B1tV CARE MI DATI NISTE SATISFACTII ENORME
  • paul S paul S
    Patratu are circumstante atenuante. Doamna aceasta emite un tiuit infernal. E posibil ca, fiind colegi, si stand cu tiuitul acela in urechi Pataru sa fi fost afectat. S-au descoperit multe chestii de-astea dupa razboiul din Vietnam. Poate fi vorba chiar de un sindrom. Trebuie monitorizati, in timp, cameramanii de la B1, alti colegi care sunt expusi tiuitului emis de doamna aceasta. Nu va grabiti sa-l acuzati pe Patraru, intai cercetati aceasta pista.
  • ana ana
    Romania TV noul OTV ia lectii de la fratele mai mare A3.Cand le pleaca un jurnalist il umple de rahat e romaneste.A3 nu tot asa a facut cu Cristoiu cand a plecat si apoi cu cei de la B1?Asta e nivelul.Unde nu-i nici D-zeu nu cere.Si audientele reflecta placerea romanului pt circ si panarama.
  • ALICE ALICE
    Mai bine du-te la ORL si fa ceva cu vocea aia de pisica data prin masina de tocat! Despre profesionalism, ce sa mai zicem... e aproape zero!!1
  • Maestrul foto Eugen Ciocan Maestrul foto Eugen Ciocan
    Doamna Sorina Matei, eu sunt mai din popor asa....Cu astia n-are sens sa va pierdeti vremea, o mana de interlopi , bine pregatiti, asigura un program complet de vizite la ortopedie pentru HAIMANALELE astea... Timp si nervi pierduti, cand o ciomageala bine pusa la punct ii mai linisteste... Asa, sa simta ca se gasesc in campanie electorala...
  • jak77 jak77
    si unde mai pui ca au fost colegi la Romania Tv, hai faci glume de genu asta cu un barbat nu cu o femeie , si Cnaul cf rade si se amuza probabil
  • mirceA mirceA
    Hai ca v-ati si gasit, doua mizerii de canale se iau de par.
    Sorina Matei...
  • ion ion
    de la NOUL OTV nu poti sa te astepti la mai mult :) O mizerie de canal...
  • daniel daniel
    Las ca e bine poate asa mai recuperezi si tu din banii pe care o sa ii ia Victor Ciutacu de la tine.

Trimite un comentariu

sus