Skip to main content

Sultanul Suleyman, învins de românii din Las Fierbinţi şi Next Star. Ce a făcut serialul la prima difuzare joi

 

Suleyman

Publicitate

Suleyman Magnificul, obişnuit cu primul loc în top, a cunoscut, în premieră, poziţia a treia în clasamentele de audienţă.

La prima difuzare joi seară, serialul de pe Kanal D a fost pe locul al treilea la nivelul întregii ţări şi pe segmentul comercial. La oraşe, sultanul a fost pe locul al doilea.

Cu cine s-a dus lupta?

Suleyman a început la ora 20.00, cu jumătate de oră mai devreme decât principalele programe ale serii, Las Fierbinţi (Pro TV) şi Next Star (Antena 1) şi s-a terminat aproape la 22.15. Audienţele au fost mai mici cu câteva sute de mii de telespectatori în fiecare minut faţă de zilele în care serialul rula marţea,

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele de aseară, de la prima difuzare a serialului la bătaie cu Las Fierbinţi şi Next Star:

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, Suleyman a avut o medie de aproape 1,5 milioane de telespectatori pe minut. Kanal D a fost pe intervalul serialului pe locul al treilea, la o diferenţă de 300.000 de persoane în urma Pro TV, care ocupa prima poziţie.

Marţi, Suleyman a avut la nivel naţional aproape 1,8 milioane de români pe minut.

URBAN. La oraşe, serialul a fost, pe durata difuzării, pe locul doi în top, după Antena 1. La serial s-au uitat peste 900.000 de orăşeni pe minut, faţă de 920.000 la Antena 1.

Marţi, în ziua tradiţională de difuzare, Suleyman era văzut de aproape 1,1 milioane de telespespectatori din mediul urban.

COMERCIAL. Suleyman a avut 310.000 de telespectatori pe minut între 18 şi 49 de ani. Kanal D a fost pe poziţia a treia pe acest target, după Pro TV (cu aproape 600.000) şi Antena 1 (370.000)

Ce s-a întâmplat pe intersecţiile cu cele două seriale? Ca de obicei joi seara, pe intervalul Las Fierbinţi-Next Star, serialul de pe Pro TV a fost peste emisiunea lui Dan Negru de pe Antena 1. Situaţia s-a inversat când a început O săptămână nebună, iar NextStar a preluat conducerea.

Audienţa posturilor TV joi, 13 martie, pe intervalul serialului Suleyman Magnificul, la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share%
Pro TV 1.804.000 9,8 17,1
Antena 1 1.611.000 8,7 15,3
Kanal D 1.483.000 8 14,1
Prima TV 602.000 3,3 5,7
National 554.000 3 5,3

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV joi, 13 martie, pe intervalul serialului Suleyman Magnificul, în mediul URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share%
Antena 1 919.000 9,1 16,2
Kanal D 907.000 9 16
Pro TV 887.000 8,8 15,7
Antena 3 318.000 3,2 5,6
Prima TV 268.000 2,6 4,7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV joi, 13 martie, pe intervalul serialului Suleyman Magnificul, pe segmentul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr. persoane Rtg% Share%
Pro TV 590.000 11,5 24,9
Antena 1 370.000 7,2 15,6
Kanal D 310.000 6 13,1

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Liviu Liviu
  In sfârșit și-au mai revenit și romanii și nu se mai uita la toate porcăriile turcești,
 • laura laura
  Suleyman va pierde din spectatori, pentru ca devine neinteresant odata cu moartea unuia dintre personajele principale (Ibrahim) si inlocuirea actritei principale (prin episodul 105). S-au lungit prea mult turcii cu serialul asta, il puteam lasa de 100 de episoade.
 • mile mile
  a si cheltuit mult
 • mile mile
  da , dar productia acestui serial costa mult, e mult mai ieftin sa cumperi un serial , audienta fara profit
 • Expertul, Expertul,
  Suleyman si next star, au avut cele mai slabe audiente din acest sezon. Protv a spulberat ambele productii pe commercial. Kanal d a gresit mutand suleyman joia si vinerea.
 • andi andi
  parerea mea,bravo,foarte corect.
 • Adi Adi
  Vad ca Paginademedia face comparatii numai intre ce rating facea Suleyman martea si cat a facut joi. Dar o analiza completa ar fi fost sa comaparati si ce rating facea Kanal D joia fara Suleyman si cat a facut acum. Oricum e un castig. Si se va vedea pe viitor. Multi inca nu stiu ca este si joi si vineri.
 • Andy83 Andy83
  PRO TV a macelarit tot. Televiziunile comerciale nu au cum sa-i faca fata, priviti targetul 18-49 comercial. Si Kanal D, dar mai ales Antena 1 ar da orice sa fie lideri pe acel target. Si acum intelegeti cine a incasat cele mai mari sume din publicitate aseara!
  Acum ii astept iar pe ciudatii aia care spun ca PRO TV se scufunda, se clatina, e pe topogan etc... ahahahahaha
  Problemele financiare sunt in Turnul Intact din str. Garlei , pentru ca inflatia aia de emisiuni cu multe vedete costa foarte mult si o prima conditie sa-si scoata banii este sa fie lider pe comercial iar ei nu sunt.
  Cat de ridicol sa ai tone de emisiuni si nici una lider de audienta!
 • andrei andrei
  Ieri am auzit in autobuz o doamna care era in dilema la ce sa se uite , la Suleyman sau la Romanii au talent . Pana la urma a zis ca se uita la Suleyman astazi si maine in reluare la Romanii au talent.
 • parerea mea parerea mea
  Toate sunt adevarate depinde cum si pe cine citesti.
  Next star a fost emisiunea cea mai lunga si ea s-a intersectat cu 3 productii pro tv si cu cel putin 2 de la Kanal d.
  Au fost pe primul loc ca medie pentru cele 2 ore jumatate, dar asta nu inseamna ca au fost cel mai vizionat program in cele 2,5 ore.
  Din datele prezentate aici, cu siguranta Las Fierbinti au dominat intervalul lor de difuzare.
  Media nu ne ajuta deoarece Next star a mai avut 30-45' de minute in plus de emisie dupa ce competitorii au trecut la stiri sau alte emisiuni, iar Kanal D a avut un avans de 30 de minute.
  Ca sa stim care este audienta reala, ar trebui sa se ia in considerare intervalul 20:30- 21:30, apoi intervalul 21:30-22:15. Adica exact perioada in care cele 3 emisiuni mentionate in articol se suprapun.
 • geo geo
  nu ma asteptam la asa ceva...asa se intimpla cind alergi dupa venituri din publicitate fara sa te gindesti la consecinte...a se citi prabusirea in audiente...care va continua si in seara aceasta...insa va fi atenuata de preluarea unei parti din publicul de aseara al Antena 1.
 • mile mile
  au dat audiente pe emisiunea intreaga , pana la 23
 • lucian lucian
  Clasamentul cel mai bun e pe comercial, ca de acolo vin cei mai multi bani din publicitate. Ordinea asta e:
  1.Comercial
  2.Urban
  3.National
 • alex alex
  Da , dar aia o dau si la national castigatoare pe antenuta
 • andrei-constantin andrei-constantin
  dupa cum am mai zis,desi apropiate ca rating-uri ,turcii si-au cam dat singuri in cap ,iar in seara asta sigur romanii au talent vor fi pe primul loc !

Trimite un comentariu

sus