Skip to main content

Kanal D lansează în toamnă show-ul KidSing, regizat de Iulian Moga, fratele lui Marius Moga. Antonia, în juriu. Cine vor fi ceilalţi juraţi?

 
Kanal D lansează în toamnă show-ul KidSing, regizat de Iulian Moga, fratele lui Marius Moga. Antonia, în juriu. Cine vor fi ceilalţi juraţi?

Juriu KIDSing

Publicitate

Kanal D a anunţat lansarea, în această toamnă, a show-ului de talente KidSing. Emisiunea va fi produsă de Iulian Moga, fratele mai mic al artistului Marius Moga, şi va fi prezentat de cuplul Dan Bordeianu - Theo Rose (o tânătă cântăreaţă).

Concurenţii show-ului vor fi jurizaţi de Antonia, Gabriel Cotabiţă şi Wilmark.

Formatul KidSing, adresat copiilor între 6 şi 13 ani, pune la bătaie un premiu de 20.000 de euro. 

Show-ul va avea 11 ediţii: 5 vor fi audiţii, 5 semifinale şi finala.

Competiţia vizează copii talentaţi care sunt susţinuţi de echipe formate din prietenii şi familia lor. KidSing a fost un succes pentru postul MTV3 Finlanda, unde a fost lansat iniţial.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Am semnat şi noi un contract,însă nu a sunat nimeni! Mai aşteptam sa treacă luna mai şi o sa mă duc la un avocat
 • Au fost selectati concurentii?
  Asteptam si noi un telefon!!!!
 • inca un show de televiziune copiat 100% chiar daca este un format alternativ de prin tarile nordice. o sa cinte toata romania pina cind iese griul la anul. a pardon, am uitat regia. cu asa o regie mama, ratingul este distrus. mona, e nasol, cesna ai imbulinat-o.

  idei originale ca in romania, nicaieri.
 • willmark la kidSING ??? de unde si pana unde? era mai potrivit pt el un kidDANCE
  GG Turkey :/
 • Asa-i ca daca era pe prost teve ziceai wow,dar fiindca nu e pe prost teve te intrebi ce cauta ala acolo si de ce fac si obositii astia de la kanal d emisiuni,cind doar prost teve e doar unul.

Trimite un comentariu

sus