Skip to main content

Mondenii se mută după numai trei ediţii. Show-ul va fi difuzat marţea

 
Mondenii
Mondenii

Mondenii

Publicitate

Show-ul de comedie Mondenii îşi schimbă ziua de difuzare din această săptămână. Astfel, emisiunea produsă de Andrei Boncea nu va mai fi sâmbăta, ca până acum, ci marţea, de la 20.30, tot în direct.

„Emisiunea “Mondenii” va fi difuzată în ziua de marţi, aşa cum a fost programată în grila Prima TV încă de la lansarea primului sezon, în 2006. Practic, s-a revenit la ziua în care telespectatorii erau obişnuiţi să îi urmărească. Emisiunea se va difuza in direct, de la ora 20:30”, a declarat pentru paginademedia.ro Magda Istrate, şeful comunicării Prima TV.

Producţia va fi astfel la concurenţă cu MasterChef de la Pro TV şi cu serialul de pe Kanal D, Feriha.

Show-ul Mondenii a debutat la sfârşitul lunii martie, într-o nouă variantă, live, fiind produs de Andrei Boncea. Producţia a avut numai trei difuzări.

Prima ediţie a înregistrat audienţe slabe, după cum paginademedia.ro a anunţat AICI. Show-ul a fost urmărit de 275.000 de persoane din întreaga ţară, dintre care 139.000 erau din mediul urban.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    mondenii sunt, de departe, mi-nu-na-ti! ei sunt motivul pentru care mai dau pe un post romanesc! fetele sunt genialeee iar baietii le calca pe urme!in orice alta tara necorupta un asemenea grup ar fi fost al mai cautat si bine platit de televiziuni! din pacate traim in romania unde daca nu stai capra pe sub birouri nu interesezi niciun rahat de manager. :( actorii astia stiu ca sunt talentati si muncitori, le vine greu sa suga trabucuri ofilite pentru un spatiu de emisie bun. este soarta celor cu adevarat profesionisti intr-o lume uzurpata de mediocrii propulsati prin pile. :(
  • nimenlume nimenlume
    asta este prima strategie a producatorului? pazea bugetule!
  • nemesis nemesis
    Dac-ar scoate-o din echipă pe nasoala aia de Grămoşteanu, care ne sperie copiii, ar avea audienţe cu mult mai mari...
  • alina alina
    nefericita decizie au luat.
    nu cred ca este momentul sa fie la concurenta cu Master Chef
  • Felix Felix
    Lunea nici iarba nu creste. Nici audienta.
  • Thea cu th Thea cu th
    Eu cred ca era mai bine daca mergeau pe varianta inregistrata chiar daca ar fi scurtat durata emisiunii. Mai bine jumatate de ora buna decat un ceas de emisiune cam naspa. Din pacate cam toate productiile noi de la "Prima TV" par (sau chiar sunt) facute cu un buget extrem de mic, parca ar fi produse de televiziuni regionale!
  • mile mile
    astazi la prima - cronica carcotasilor , de 14 ani in aceeasi zi
  • Marius Marius
    Parca erau mai buni Mondenii inregistrati, in sensul ca schetch-urile parca erau mai bune. Imi plac Mondenii....dar nu stiu niciodata cand sunt difuzati..ca si Bendeac...tot timpul ii schimba...
  • geo geo
    Nu cred ca este o decizie prea buna...sa ii arunci pe Mondenii astia deja epuizati...in calea celor de la ProTV, Kanal D, Antena 1, Antena 3 si TVR 1...probabil vor avea o audienta mult mai slaba decit simbata. Nu cred ca ii vom mai revedea in toamna, cu parere de rau ptr ei.
  • mihai mihai
    Mai avem de papat televiziune pana cand un show de comedie live de sambata seara va face audienta . Bendeac si cenzuratii ce au facut luni ? Nu vede nimeni decorul ala antic de la EpicShow ? Rosul ecranului din spatele lor imi strica TV ul ;) .O bila alba pt cei de la Transilvania Live care reuseau sa aiba decoruri din 2014 nu din primul an de emisie Prima in Romania .
  • Jurevycius Jurevycius
    Din pacate, Mondenii fac audienta postului Prima tv, daca erau la Protv sigur erau pe locul 1 sau 2 in audiente, se pot muta ei in orice zi, audienta va fi la fel

Trimite un comentariu

sus