Skip to main content

PLECARE LA VÂRF. Mona Segall, șefa marilor producții din Pro TV, pleacă după acest sezon Românii au talent

 

Mona Segall

Publicitate

Plecare la vârf din Pro TV. Mona Segall, producătorul general al marilor producții ale postului va pleca din televiziune după încheierea acestui sezon.

Mona Segall va mai râmăne în Pro TV doar pentru a termina producțiile în curs în acest moment.

După finalul sezonului Românii au talent, Mona Segall, unul dintre oamenii de bază au postului, va pleca de la televiziunea în care la care a lucrat aproape 20 de ani.

Mona Segall, Carte de vizită, via România liberă:

- In perioada 1973-1992 Mona Segall a lucrat in Studiourile Buftea ca asistent de regie si regizor secund;

- Printre filmele la care a lucrat este este și "Liceenii".

- Prima întâlnire cu televiziunea a avut-o în 1980, cand a lucrat la realizarea serialului "Lumini și umbre".

- De la începutul anilor 90 lucreaza pentru Media Pro și pentru Pro TV, în Mediavision, companie de producție înființată și condusă de ea din 1995.

- A fost producătorul marilor emisiuni difuzate de Pro TV: „Știi și căștigi", „Roata norocului”, „Prețul corect”, „Riști și câștigi”, „Te uiți și câștigi", „Ecuația Pro”, „Ministerul comediei", "Vara ispitelor", „Alege A.S.I.A".

- În ultimii ani, a fost producător general al emisiunilor Dansez pentru tine, MasterChef, Vocea României și Românii au talent.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Cat a fost si el actinar cu 5% a fost Pro tv. Dupa ce si-a vandut actiunile acum ani in urma...a facut dezastru firmele capuse- din spate tot de el...Sau prins americani si toata lume a trebuit sa isi dea demisia. Ca sa nu para ,,AFARA FURACIOSILOR,, suna urat ! cu furaciosii -sa ales varianta demisie....Nu moare nimeni in pro daca au plecat.Sa le fie tarana usoara.duca-seee. Sa scapat de manglitori si de oxiuri. A venit randul lui Voiculescu -- maxim un an si va fii dezastru in antene.Daca Segal Mona pleaca cu oxiurii dupa ea..Nu spun de mona ca era furacioasa nu. OXIURI+MANGLITORII+CAPUSELE acolo era buboiul.Sa spart !Si asa devenise o cloaca de frati,fini,surori,nepoate,cumetri,nasi.... toti pe mangleala
  • Deci nu pot sa cred, sper sa nu fie adevarat, NOUA CONDUCERE, mai intai ati scos din grila dansez pt tine, apoi ati pierdut vedetele de baza, acum asta ? TREBUIE SA CA TREZITI!!! Din c
  • alo, noua conducere? TREZIREA. Va bateti joc de munca lui Sarbu. Sarbule, pe unde umbli?nu vezi ce fac astia? distrug tot ce ai construit1 erai in raca cu antena, inca din '96 cand felix a venit in foisor cu propunerea de a cumpara protv-ul

Trimite un comentariu