Skip to main content

PRESA DE AZI. GSP: Ridicaţi-vă, s-a retras căpitanul!

 
GSP Chivu, Presa de azi
GSP Chivu, Presa de azi

GSP Chivu, Presa de aziGazeta Sporturilor scrie în deschiderea ediţiei de astăzi despre retragerea lui Cristi Chivu, "cel mai de succes fotbalist român de la Hagi încoace". Acesta a decis ieri să pună punct carierei de jucător.

Publicitate

"Ridicaţi-vă, s-a retras căpitanul!", titrează Gazeta Sporturilor.

Majorarea accizei pentru litrul de carburant cu 7 euro cenţi, care intră de astăzi în vigoare, este unul dintre principalele subiecte ale presei de astăzi.

Ziarul Adevărul titrează, pe prima pagină, "Românul cu maşină, marea victimă a accizei Ponta". Cotidianul subliniază faptul că Guvernul va rambursa 4 eurocenţi marilor transportatori, în timp ce persoanele fizice şi micile firme vor plăti integral acciza de 7 eurocenţi pe litrul de carburant.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, principalele subiecte ale presei de astăzi:

  • GAZETA SPORTURILOR  scrie că "palmaresul lui Cristi Chivu numără 13 trofee câştigate cu Ajax, Roma, Inter, printre care şi Liga Campionilor, 75 de selecţii la 'naţională', dintre care 50 cu banderola pe braţ, dar şi 10 accidentări grave suferite între 2004 şi 2013. 
  • ROMÂNIA LIBERĂ  face bilanţul celor 10 ani de când România este membră NATO. "Ce au adus 10 ani de apartenenţă la NATO", este titlul de pe prima pagină.  Ziarul scrie că preţul plătit pentru o consolidare constantă a securităţii naţionale a fost următorul: "26 de militari români care şi-au pierdut viaţa în Afganistan, peste 100 de militari răniţi, ultimii duminică într-un atac sinucigaş". România liberă are pe prima pagină şi o trimitere la un articol despre scumpirea carburantului. "România a intrat în Top 10  UE la preţul motorinei", titrează RL. Acciza suplimentară aduce România pe a 9-a poziţie europeană zn topul preţurilor la motorină şi pe a 19-a poziţie la benzină. 
  • JURNALUL NAŢIONAL  tratează scumpirea carburantului într-o cheie politică. "Război politic crâncen pe acciză", este titlul de pe prima pagină al cotidianului condus de Marius Tucă. "Alat în campanie electorală, Traian Băsescu continuă să dezvolte tema accizei pe combustibili din care s-a hrănit zn războiul cu Victor Ponta în ultimele luni", scrie Jurnalul Naţional pe prima pagină. 
  • ZIARUL FINANCIAR scrie că "România a ajuns pe locul întâi în lume la creşterea producţiei de maşini în 2013". Cotidianul economic spune că acest lucru se datorează creşterilor de producţie de la uzina Dacia şi la cea a Ford de la Craiova. În 2013 creşterea producţiei locale de autovehicule este de 22%, mai notează ZF. 
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Votantul Votantul
    Capitanul era demult retras!!Nu mai avea treaba cu nationala Romaniei !!!

Trimite un comentariu

sus