Skip to main content

PRESA DE AZI. Lidl a luat prima pagină a ziarelor. Reclama la magazin apare în cinci ziare

 
Screen Shot 2014-04-11 at 11.48.45 AM
Screen Shot 2014-04-11 at 11.48.45 AM

Lidl presa de azi 11 aprilieLidl a împânzit presa de astăzi. Reclama la produsele din magazinul Lidl este pe coperta a şase ziare naţionale. Astfel, mesajul "Bucură-te de festinul primăverii!" se găseşte pe prima pagină a ziarelor generaliste Weekend Adevărul, Jurnalul Naţional, Evenimentul zilei şi pe coperta tabloidelor Click! şi Libertatea.

Publicitate

România liberă este singurul ziar quality a cărui copertă nu a fost astăzi cumpărată de Lidl pentru a se promova. Fără reclamă au apărut şi ziarul de sport Gazeta Sporturilor şi publicaţia de business Ziarul Financiar.

Diferenţa dintre ziarele generaliste şi cele tabloide în privinţa modului în care Lidl a ales să se promoveze este că pe ultima pagină a titlurilor Libertatea şi Click este promovată o ofertă la un set de tobe electronice şi la instrumente de suflat.

Iar pe ultima pagină a celorlalte ziare centrale care promovează astăzi magazinele Lidl stă scris următorul mesaj: "Pentru o masă festivă de neuitat, caută-ţi inspiraţia şi ingredientele deosebite în noul catalog Deluxe".

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, principalele subiecte ale presei de astăzi:

ADEVĂRUL DE WEEKEND nu a dublat coperta cumpărată de Lidl pentru reclamă şi intră direct în cuprinsul ziarului cu titlul "Cum sărbătorim corect Floriile". Creştinii sărbătoresc duminicăFloriile, care marchează sosirea lui Isus Hristos în Ierusalim şi începutul Săptămânii Patimilor. Următorul subiect abordat, din pagina patru, este privind eliberarea lui Radu Mazăre din arest. "Procurorii nu renunţă şi au contestat decizia juecătorilor de a-l lăsa liber pe primarul Constanţei", scrie Adevărul. Ziarul titrează acest subiect astfel: "I-au desfăcut cătuşele lui Radu Mazăre".

  • EVENIMENTUL ZIEI îşi începe ediţia de astăzi cu un articol despre poliţistul descoperit fără permis. "Oficialii IGPR au dezvăluit EVZ: 'Poliţistul fără permis e omul chestorului Căbulea'", titrează cotidianul condus de Dan Andronic. Potrivit EVZ, oficiali din Poliţia Română spun că fostul preot Augustin Căpâlnaş a devenit poliţist ca urmare a demersurilor făcute de un înalt oficial din Ministerul Afacerilor Interne: chestorul Ioan-Nicolae Căbulea.
  • ROMÂNIA LIBERĂ titrează pe prima pagină a ediţiei de astăzi: "Cu ce l-au prins procurorii pe Mazăre. Rolul lui Elan Schwartzenberg". Articolul din deschiderea ediţiei de astăzi tratează subiectul eliberării primarului Constanţei. "Decizia ca Mazăre să fie cercetat în libertate poate părea surprinzătoare, în condiţiile în care probele procurorilor erau suficient de concludente, iar primarul Constanţei ar fi dat răspunsuri mai mult decât necredibile la întrebările care s-au pus în şedinţa de judecată", scrie România liberă, pe prima pagină.
  • ZIARUL FINANCIAR scrie pe prima pagină că Electrica, o companie care furnizează curent la peste 3,5 milioane de consumatori, va fi privatizată. "Guvernul anunţă că scoate Electrica pe bursă în iunie, la Bucureşti şi la Londra", este titlul dat astăzi de ZF, pe prima pagină.
  • LIBERTATEA scrie despre o "inginerie" a primarului Radu Mazăre cu imobilul în care locuieşte. "Stă cu chirie într-o cameră din viloiul ăsta", titrează tabloidul pe prima pagină. Libertatea întreabă: "Ce şmecherie mai e şi asta, Mazăre?".
  • CLICK! scrie în ediţia de astăzi că la două luni de la moartea lui Adrian Iovan, copiii acestuia, Albert (7 ani) şi Irina (30 de ani) cer pensia pilotului pentru perioada august 2011 - decembrie 2013. Suma totală se apropie de trei miliarde de lei. "Moştenitorii lui Iovan, proces pentru pensia pilotului!", titrează Click! pe prima pagină.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus