Skip to main content

Suleyman zguduie seara de joi. Serialul a fost pe primul loc. Ce a făcut sultanul la bătaie cu Las Fierbinți și cu Next Star

 

Suleyman

Publicitate

Serialul Suleyman Magnificul a dat peste cap clasamentele de audiență joi seara, după ce postul turcesc l-a aruncat la bătaie cu producțiile Las Fierbinți (de pe Pro TV) și Next Star (de pe Antena 1).

Aseară, la a treia difuzare joia, Suleyman Magnificul a fost pe primul loc pe intervalul serialului, la nivel național și la orașe. Nu și pe publicul comercial.

Clasamentele au fost diferite însă în funcție de intervalele de intersecție cu Next Star, Las Fierbinți și O săptămână nebună.

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele:

Ce se întâmplă joi seara? Suleyman începe la 20.00 și se termină la 22.15. Se intersectează pe tot intervalul cu NextStar (emisiune care se întinde toată seara la Antena1), cu serialul Las Fierbinți și cu o parte din O săptămână nebună.

Clasamentele pe intervalele de intersecție își schimbă, pe rând, liderii. Un meci cu dese schimbări de situație, după cum urmează:

Pe intervalul lui Suleyman Magnificul:

- după media pe intervalul serialului de pe Kanal D (20.00-22.15), Suleyman Magnificul a fost pe primul loc în audiențe atât la nivelul întregii țări, cât și la orașe. Pe segmentul commercial, Suleyman are încă mult de recuperat: a fost pe poziția a treia.

Pe intervalul de intersecție Suleyman – Las Fierbinți:

- serialul Las Fierbinți s-a intersectat pe toată durata cu Suleyman. Pro TV a fost pe primul loc la nivel național, dar s-a clasat pe a doua poziție, după sultan, la orașe. Și pe segmentul comercial, Las Fierbinți a fost pe prima poziție. Pe targetul comercial, Suleyman s-a menținut pe locul trei (poziție pe care a ocupat-o toată seara, indifferent de interval)

Pe intervalul Suleyman – O săptămână nebună:

- Cu serialul O săptămână nebună, Pro TV a cunoscut poziția a treia în clasamentul de audiență. Serialul de pe Pro TV a fost depășit și de Antena 1 (prima poziție, cu Next Star) și de Kanal D, cu Suleyman. Pe targetul comercial, Next Star a fost peste serialul de pe Pro TV.

Pe intervalul Suleyman – Next Star:

- Next Star s-a intersectat cu Suleyman aproape două ore (20.30-22.15). Pe intervalul de bătaie, Suleyman a învins emisiunea cu copii prezentată de Dan Negru la orașe și la nivel național (la mică diferență). După media pe toată emisiunea, NextStar a fost pe primul loc, grație diferenței mari în fața serialului O săptămână nebună

Audiența posturilor TV pe intervalul lui Suleyman Magnificul (20.00-22.15). Click pentru a mări:

Audiente Suleyman

Audiența posturilor TV pe intervalul de intersecție Suleyman – Las Fierbinți (20.30-21.30). Click pentru a mări:

Audiente Suleyman - Las Fierbinti

Audiența posturilor TV pe intervalul de intersecție Suleyman – O săptămână nebună (21.30-22.15). Click pentru a mări:

Audiente Suleyman - O saptamana nebuna

Audiența posturilor TV pe intervalul de intersecție Suleyman – Next Star (20.30-22.15). Click pentru a mări:

Audiente Suleyman - Next Star

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • nu e titlu de tabloid...e cruda realitate, ptr ca pro tvul era abonat la locul 1, atunci cind A1 nu dadea vreo "lovitura"...insa am impresia ca nici showurile cu copii nu ma merg la A1, cum nu mai merg nici blondele...mare eroare a managementului A 1 sa scoata o emisiune relativ ieftina care scotea audienta de virf si sa introduca Divertisul, care ia bataie in fiecare miercuri seara de la Pro tv.
 • Titlul este complet gresit, a la"Libertatea", ca sa parafrazez un antecomentator. Dar este de aplaudat cuprinsul, care ne lamureste cum sta treaba cu audientele.
  Am insa un mare semn de intrebare in privinta audientelor nationale in intervalul21:30:22:15, la primele 3. Astfel, in timp ce audienta pe urban este aproape similara fata de intervalul precedent, pe national apar brusc,in plus, vreo 400mii spectatori, toti pe A1.Presupunand ca toata pierderea de 500mii a pro se duce catre kanal d(+230 mii)si a1(+270mii), greu de explicat sociologic de unde au aparut inca +30% (cca 400 mii)la a1, si asta numai in mediul rural.
 • Antena 1 ia bataie la greu. Toni Grecu de asemenea a luat bataie de la Pro. Antena se prabuseste pe zi ce trece.
 • Ati inceput sa dati tiltluri exact ca in tabloide!!!
  Pacat, Petrisor! Pacat!
  Stiti bine ca a fost pe locul 3...
  Ce naiba e cu voi? Erati seriosi.
  Uitati ca va citesc doar oamenii din media...care cat de curand nu o vor mai face.
  Ati preluat politica editoriala de la Cancan...
 • Ce bine au facut turcii ca au schimbat-o la momentul respectiv pe Hatice Soysev Kolat...care a lasat televiziunea undeva sub locul 5...

Trimite un comentariu