Skip to main content

VIDEO. Ghiță Ciobanul s-a întors în reclamele Vodafone

 

ghita ciobanul

Publicitate

După o absență de câteva luni, Ghiță Ciobanul s-a întors pe TV. Vestitul Ghiță a revenit pe sticlă într-o nouă campanie marca Vodafone.

„Mie internetul și minunăția asta mi-or schimbat viața”, spune Ghiță în noua campanie lansată astăzi pe TV. „Zău că toți românii își au locul pe internet”, mai spune el, înconjurat de turma de oi.

Spotul a fost obținut cu sprijinul companiei de monitorizare AlfaCont.

Redăm în continuare noul spot Vodafone:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • doamne dar astia de la vodafone nu au cu cine isi face reclamele, numai cu nespalatul asta, cu el si toti ciobanii lui tigani. Am avut telefoane la vodafone o unitate intreaga cu tot personalul si cand am vazut reclamele nu am mai reinoit abonamentele am schimbat cu cosmote.
    rusine, rusine, rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • si dupa ce pupa miei in bot le taie jugulara si se uita cu placere cum bietul pui moare zbierand de groaza in timp ce sangele curge din el? :( cata ipocrizie, sa pui un cioban care are de prestat crime in contractul de munca sa se prefaca iubitor de viitoare cadavre. idioti mai sunt aia de se cred facatori de reclame! si-or fi dat si "neste" prime pentru porcariile astea ? parca se adreseaza unor idioti nu unor oameni care au creier cu suficienti neuroni...:( doamne, in romania au murit toti aia de pot face reclame inteligente?

Trimite un comentariu