Skip to main content

VIDEO. Ghiţă Ciobanul s-a întors în reclamele Vodafone

 
ghita ciobanul
ghita ciobanul

ghita ciobanul

Publicitate

După o absenţă de câteva luni, Ghiţă Ciobanul s-a întors pe TV. Vestitul Ghiţă a revenit pe sticlă într-o nouă campanie marca Vodafone.

„Mie internetul şi minunăţia asta mi-or schimbat viaţa”, spune Ghiţă în noua campanie lansată astăzi pe TV. „Zău că toţi românii îşi au locul pe internet”, mai spune el, înconjurat de turma de oi.

Spotul a fost obţinut cu sprijinul companiei de monitorizare AlfaCont.

Redăm în continuare noul spot Vodafone:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • maria maria
    doamne dar astia de la vodafone nu au cu cine isi face reclamele, numai cu nespalatul asta, cu el si toti ciobanii lui tigani. Am avut telefoane la vodafone o unitate intreaga cu tot personalul si cand am vazut reclamele nu am mai reinoit abonamentele am schimbat cu cosmote.
    rusine, rusine, rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • nadia nitov nadia nitov
    si dupa ce pupa miei in bot le taie jugulara si se uita cu placere cum bietul pui moare zbierand de groaza in timp ce sangele curge din el? :( cata ipocrizie, sa pui un cioban care are de prestat crime in contractul de munca sa se prefaca iubitor de viitoare cadavre. idioti mai sunt aia de se cred facatori de reclame! si-or fi dat si "neste" prime pentru porcariile astea ? parca se adreseaza unor idioti nu unor oameni care au creier cu suficienti neuroni...:( doamne, in romania au murit toti aia de pot face reclame inteligente?
  • nemesis nemesis
    Un personaj primitiv pentru un popor primitiv.
  • ion ion
    mai pune Pontacu o poza pe facebook si iar il baga astia in somaj pe Ghita :)))

Trimite un comentariu

sus