Skip to main content

VIDEO - SpotON. Ciocolata Rom vrea răzbunare, iar Bake Rolls se întoarce în epoca de piatră

 

captura rom

Publicitate

VIDEO. O aglomerare de spoturi noi a apărut pe TV în weekendul care a trecut. Nu mai puţin de 26 de clipuri publicitare şi-au făcut apariţia pe TV în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

Bake Rolls vine cu o reclamă din „epoca de piatră”, ciocolata Rom Tricolor vrea răzbunare, iar Sprite ilustrează legătura dintre mamă şi fiu.

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva dintre noutăţile publicitare ale ultimelor zile. Secţiunea SpotON este realizată cu sprijinul companiei de monitorizare AlfaCont.

Bake Rolls vine cu o campanie ce ne anunţă că feliile de pâine prăjită cu diferite arome datează din epoca de piatră. Şi îi prezintă şi pe „inventatori”, nişte bărboşi îmbrăcaţi în piei de animale.

Clăbucel, Mascota Dero 2 în 1 se distrează printre delfini.

Încă un spot Rom ce merge pe ideea de răzbunare. „Le-am făcut destul soft-urile şi calculatoarele. Le-am cules destul căpşunele. Acum îi luăm noi pe străini şi îi punem la treabă”, spune o voce din reclamă. Aşa că românul nostru s-a întors acasă şi a lansat „Pensiunea Izvorul Răzbunării” şi îi aşteaptă pe străini pentru a-i pune la treabă.

Tânărul din spotul Sprite îi cere ajutor mamei în cel mai nepotrivit moment, când  încearcă să-i desfacă sutienul iubitei lui. Totul sub mesajul: „Până la urmă încă ai nevoie de mami”

Bake Rolls în epoca de piatră:

Dero 2 în 1 - Clăbucel

Lidl - Petru şi Petrişor se ţin de glume

Rom Tricolor - Răzbunarea

Sprite - Ajutor de la mama

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Marko Marko
    cea mai tare reclama cu Bake Rolls ...!

Trimite un comentariu

sus