Skip to main content

VIDEO - SpotON(1). Bobonete promovează săptămâna românească la McDonald's: „Curcubeu pe cerul gurii”

 
reclama la McDonald's cu Bobonete
reclama la McDonald's cu Bobonete

reclama la McDonald's cu BoboneteMihai Bobonete, actorul din serialul Las Fierbinţi, promovează săptămâna românească la McDonald's, Petrom caută campioane la gimnastică împreună cu Pro TV, iar Carrefour îşi face reclamă prin comparaţie cu magazinul imaginar "Copystore", ai căror oameni de marketing au numai idei trăsnite.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare noutăţile publicitare ale ultimelor zile. Rubrica SpotON este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare AlfaCont.

  • Bobonete este trezit în miez de noapte de soţia sa care are chef de chiftele, într-un spot în care promovează produsele cu specific româmnesc din oferta McDonald's. Bobonete are şi o remarcă metaforică la adresa chifteluţelor de la Mc Donald's: "Hmm, cum sunt astea... curcubeu pe cerul gurii!"
  • Carrefour şi-a inventat un concurent care nu ţine pasul cu ofertele sale. Şeful de la Copystore este nervos pe oamenii săi de marketing că nu reuşesc să vină cu oferte bune, într-un spot care are ca slogan "preţurile mici de la Carrefour stârnesc invidia".
  • Nadia Comăneci apare fugitiv într-un spot Petrom prin care este anunţată campania "Vrem campioane", susţinută şi de Pro TV. Reclama face apel la amintitile tinerelor care se jucau în faţa blocului de-a gimnastele pe bătătorul de covoare sau pe bordura din faţa scării.

Carrefour

McDonald's

Montain Dew

Petrom

Provident

Tiger

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus