Skip to main content

Cesnavicius către angajați: Restructurările continuă

 

Pro TV aleksandras-cesnavicius

Publicitate

Restructurările continuă în Pro TV, după cum a anunțat astăzi, într-o ședință cu angajații, Aleksandras Cesnavicius, șeful operațiunilor CME în România.

Ședința a avut loc cu toți angajații Pro TV, în sediul postului. Cesnavicius a anunțat că restructurările continuă, dar vor fi făcute “într-un alt fel”, nu atât de abrupt ca până acum. Totodată, Cesnavicius a anunțat că va aplica criterii clare în restructurările care urmează.

Reamintim că restructurările din Pro TV au început în urmă cu două săptămâni, prin concedierea “fulger” a departamentului de PR. A fost un moment în care bodyguarzii din clădire au fost chemați să ajute la evacuarea clădirii în 30 de minute, incident în urma căruia angajații de la PR au solicitat venirea Poliției, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

În ultimele săptămâni, au fost restructurați din Pro TV angajați din toate departamentele companiei, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Câteva zeci de angajați au fost restructurați de la Promo. Echipa știrilor de la Acasă TV a fost disponibilizată (cu tot cu prezentatorii Dan Cruceru și Ioana Moldovan), iar postul s-a orientat pe înregistrări și telenovele. Alte zeci de angajați au fost concediați din zona tehnică.

Restructurările nu au ocolit nici Sport.ro, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Canalul sportiv a rămas cu jumătate din echipă și a renunțat la cei care se ocupau de știrile postului.

În afara procesului de restructurare, alți angajați au decis să plece din companie. Echipa de producție coordonată de Mona Segall a plecat în bloc pentru a lucra cu Antena 1 (aproximativ 30 de oameni). Ulterior, s-au adăugat și alți oameni din Pro.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu