Skip to main content

ÎN OGLINDĂ: Oana Zăvoranu vine la Wowbiz. Oana Zăvoranu vine la Un show păcătos. Cu semnul exclamării sau cu semnul întrebării?

 

Screen shot 2014-05-23 at 5.47.00 PM
Kanal D (sus) şi Antena 1 (jos) au avut burtiere identice. Doar semntul de punctuaţie era diferit.

Publicitate

Burtiere identice, aseară, la Wowbiz (Kanal D) şi Un show păcătos (de la Antena 1).

“Bombă! Oana Zăvoranu vine la Wowbiz imediat după eliberare!!!”, titra mare pe burtieră Kanal D.

Un show păcătos nu s-a lăsat mai prejos: a preluat burtiera de pe Kanal D, cuvânt cu cuvânt. Mai mult, a bolduit IMEDIAT DUPĂ ELIBERARE, la fel ca postul turcesc. Singura diferenţă, în loc de trei semne de exclamare a pus …trei semne de întrebare.

Unde a fost, până la urmă, Oana Zăvoranu? Răspunsul vine din semnele de punctuaţie: la Kanal D.

Care a fost audienţa emisiunilor:

Wow Biz a început la 22.12, cu aproape o oră şi jumătate mai devreme decât Un Show păcătos. Audienţele au fost diferite pe intervalul de bătaie directă al celor două emisiuni faţă de ratingurile pe toată emisiunea (Wow Biz a fost mai lungă).

Astfel:

- După media pe fiecare emisiune în parte, Wow Biz a avut audienţe peste Un show păcătos.

- Pe intervalul de intersecţie (23.30-00.45) însă, Un show păcătos a depăşit emisiunea de pe Kanal D.

Audienţa medie a emisiunilor WowBiz (Kanal D) şi Un show păcătos (Antena 1), joi, 22 mai, pe intervalul de intersecţie – 23.30-00.45. Click pentru a mări:

Audiente tabloide intersectie 22 mai

Audienţa emisiunilor WowBiz şi Un show păcătos, după media pe intervalul fiecăreia de difuzare. Click pentru a mări:

Audiente tabloide intervale 22 mai

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cherida este un personaj controversat in mondenul din romania.
  • Eu m-am uitat doar cateva secunde de curiozitate, voiam sa vad daca o aresteaza si am vazut ca Capatos tot facea misto de astia da de la Kanal D ca spun aa sunt lideri, dar de fapt liderii sunt ei, Antena. Trecand peste asta, am vazut un show de foarte mare prost gust, degradant, iar fetele alea...nu pot sa nu ma faaa sa ma gandesc la Padurea Baneasa daca intelegeti..Grotesc show!
  • Parsivi si ipocriti la maximum astia de la Antena 1! La ce vome se difuzeaza la Antene ma mir ca nu anutat ca vine Zavo impreuna cu Michael Jackson!
  • incredibil Danut, tu chiar crezi in audiente??? audienta este cea mai mare minciuna, sunt bani la mijloc, publicitate, daca ti ar explica cineva cu adevarat cum se masoara audienta, si ce trebuie sa faci tu cu acel aparat si telecomand, este imposibil sa se masoare corect
  • 1,3 mil de "oameni"s-au uitat la aceste emisiuni(luandu-le impreuna)?Mama!!!,si ne mai miram ca suntem unde suntem ca si tara.Pacat.

Trimite un comentariu

sus