Skip to main content

Ion Ţiriac, moderator la Digi 24

 
ion tiriac
ion tiriac

ion tiriacOmul de afaceri Ion Ţiriac moderează, în premieră în România, o dezbatere televizată. În această seară, în direct la Digi24, fostul tenismen va discuta împreună cu invitaţii lui despre alegerile pentru conducerea Comitetului Olimpic Sportiv Român, anunţă postul de ştiri al RCS&RDS.

Publicitate

În ediţia specială moderată de Ţiriac la Digi24, care va fi difuzată în această seară de la ora 21.00, candidaţii îşi vor prezenta proiectele.

Pentru conducerea Comitetului Olimpic Sportiv şi-au depus candidaturile trei mari personalităţi ale sportului românesc: Elisabeta Lipă, Octavian Bellu şi Alin Petrache. Câştigătorul va conduce comitetul în următorii doi ani.

Elisabetă Lipă este preşedintele Federaţiei Române de Canotaj şi a urcat pe podium la şase Olimpiade. A adus României cinci medalii de aur, două de argint şi una de bronz.

Octavian Bellu este antrenorul lotului olimpic de gimnastică feminină şi a fost declarat „cel mai de succes antrenor din lume”. Sportivele pregătite de el au obţinut în ultimele două decenii 16 medalii olimpice de aur.

Alin Petrache a fost căpitan al echipei de rugby a României, iar acum este preşedintele Federaţiei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • orice ar fi fost pe protv asta-seara care sa se suprapuna, chiar si home alone, tot era de rau :)

    bafta
  • pacat ca e la aceasi ora cu finala cupei steaua-astra, nu se va uita nimeni. pacat, era chiar interesanta dezbaterea.

Trimite un comentariu

sus