Skip to main content

Membrii CNA s-ar putea întâlni pentru o şedinţă specială în ziua alegerilor

 
CNA
CNA

CNAPreşedintele CNA, Laura Georgescu, a convocat o şedinţă specială în această duminică, când au loc alegerile pentru Parlamentul European. Rămâne de văzut dacă membrii Consiliului vor da curs invitaţiei lansate de şefa instituţiei.

Publicitate

Laura Georgescu a spus că va convoca o şedinţă extraordinară în ziua alegerilor, după vechea tradiţie a Consiliului Naţional al Audiovizualului.

Aceasta a fost contrazisă de Narcisa Iorga, care a spus că de când este ea membru CNA o singură dată a mai fost şedinţă în ziua alegerilor şi asta în timpul mandatului de preşedinte al lui Ralu Filip. Aceasta a spus că ea nu va veni la şedinţa de duminică, pentru că nici la ultima şedinţa organizată în ziua alegerilor nu a fost cvorum şi cel mai probabil nu va fi nici pe 25 mai.

Preşedintele CNA a spus că prin această şedinţă specială, forul pe care îl conduce va avea ocazia să reacţioneze prompt şi să stopeze eventualele derapeje ale televiziunilor din ziua alegerilor.

Dacă această şedinţă va avea loc ea ar urma să înceapă duminică de la ora 12.00, potrivit declaraţiilor făcute de Laura Georgescu în şedinţa de ieri

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus