Skip to main content

PARTENERIAT. Proiectele tip start-up pot căştiga finanţări de până la o jumătate de milion de euro la ICEEfest

 
ICEEFest
ICEEFest

ICEEFest

Publicitate

Companiile şi proiectele de tehnologie aflate la început îşi pot prezenta proiectele pe scena ICEEfest, alături de marile branduri şi companii globale din industria online, anunţă organizatorii evenimentului.

ICEEfest revine cu formatul numit  „200 seconds of fame”, lansat anul trecut, în care antreprenorii din CEE au şansa să îşi prezinte ideile, pe scurt, în faţa unei audienţe formate din sute de specialişti.

Proiectul continuă anul acesta, însă cu o modificare majoră: cei care vor prezenta pot câştiga finanţări pentru ideile lor, de până la 500.000 euro, în urma unui parteneriat încheiat de ICEEfest cu proiectul Start&Grow.

Pentru a participa la selecţia proiectelor doritorii trebuie s trimită la adresa [email protected] propunerea de proiect şi câteva slide-uri care să susţină participarea la selecţie.

Proiectele alese de juriul “Start&Grow” vor fi invitate apoi pe scena ICEEfest pentru cele „200 de secunde de faimă”.

ICEEfest are si anul acesta o lista lungă de companii printre care se numără: Twitter, Skype, Facebook, Yahoo!, Google, Der Spiegel, Forbes, BBC, UpComing, Windows Phone, DigitasLBi, ZOO by Google, AppNexus, Xaxis, LiveRail, Mindshare, Visua.ly, Branderati, Daily Motion, Future Candy, Dynamo si multi altii.

ICEEfest este organizat de ThinkDigital, în parteneriat cu Orange. Festivalula ajuns anul acesta la cea de-a 3-a ediţie si se va desfăşura la Grand Cinema & More din cadrul Băneasa Shopping City, în 12 şi 13 iunie. Biletele sunt dispobibile la adresa www.iceefest.com.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus