Skip to main content

Războiul vocilor. Noul slogan X-Factor: "mai mult decât voce". Pro TV: "doar vocea contează"

 
vocea romaniei
vocea romaniei

vocea romaniei
Din juriul de la Vocea României lipseşte, în aces an, Horia Brenciu. El s-a transferat la Antena 1, unde va fi în juriul emisiunii X-Factor

Publicitate

Pro TV şi Antena 1 se pregătesc pentru duelul din toamnă, când vor intra în luptă Vocea României şi X-Factor. După ce i-a cooptat în echipă pe Horia Brenciu şi pe Ştefan Bănică, iar pe partea de producţie pe Mona Segall, cei de la Antena 1 au lipit de X-Factor sloganul “mai mult decât voce”, observă Adevărul într-o analiză a celor două show-uri.

Replica Pro-ului: anunţul legat de juriul de la Vocea României, cu Loredana, Smiley şi Marius Moga, cu Bartoş prezentator şi cu sloganul “doar vocea contează”, mai notează Adevărul.

Noul slogan al emisiunii X-Factor - “Mai mult decât voce” – este un evident apropos la emisiunea rivală de pe Pro TV şi înseamnă, scrie Adevărul citând un comunicat al Antenei 1 că “pretendenţii la titlu nu au nevoie doar de o voce bună, ci şi de prezenţă scenică, de expresivitate şi de carismă”.

Delia, jurat X-Factor:

«Mai mult decât voce» este ceea ce aşteptăm de la toţi cei care acum se înscriu la preselecţiile «X Factor». Ştiu că nu-i uşor. Dar un om valoros, mai devreme sau mai târziu, va fi remarcat. Noi, cu «X Factor», oferim o scurtătură spre celebritate“.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Nu ma uit la emisiunile astea si vreau sa va spun ca nu am auzit in viata mea numele celor despre care scrieti voi aici.Cred ca multi din cei care se uita habar nu mai au cine a castigat in anii trecuti."Vedetele" alea sunt de carton.
 • tu poti sa te duci la romanii n-au talent... acolo e de tine dupa cum te descrii
 • Oamenii "aruncati" de la ProTV nu sunt niste gunoaie cum insinuezi tu, doar seful lor ii considera probabil asa, ci sunt oameni profesionisti pe care Antena are ocazia sa ii ia.
 • Oana Radu , Liviu Teodorescu ,Stefan Stan (are si emisiune de divertisment ), Kinga , Cristi Nistor , Muneer . Si trebuie sa mentionez ca unii dintre ei au fost invitati si la FAKEtena 1 si alte posturi . ;)
 • @protopopescu, dincolo de insulte poti lega 2 vorbe logice?
  Nu suntem pe stadion aici.

  @nicu nicolae, stiu ca stan castigase primul sezon in personal nu stiu vreo melodie. De ceilalti n-am auzit.

  Poate ca trebuie eu sa fiu putin mai explicit, aceste emisiuni de cautat talente trebuie sa gaseasca oameni care apoi sa se inpuna putin.
  Cautati castigatorii american idol, the voice usa sau xfactor uk si usa
 • Stefan Stan...Julie Mayaya a ajuns la SRC...care e acum la antena 1.
  De ultimul castigator nu prea am mai auzit...dar e greu sa faci melodii pentru vocea lui.
 • Oana radu ... "what can I do , in mintea mea esti tu" nu cred ca e secunda sa nu o auzi pe radio/tv...
 • da de trupa Maxim,cu componenti de la x factor ai auzit?Sau de UDDI si multi multi altii.
 • liviu teodorescu - esti piesa? cu siguranta sunt mai multe dar ca sa auzi asa ceva trebuie sa comuti de pe latrina 3. crezi ca poti sa scoti capul din dosul lui felix turnatorul?

Trimite un comentariu

sus