Skip to main content

VIDEO - SpotON. OLX, într-o campanie despre problemele arzătoare ale tinerilor: pozele de profil. Mihai Petre, într-un spot pentru înscrieri la învățământul profesional

 

mihai petre

Publicitate

OLX, campanie nouă pe TV, Mihai Petre este vedetă într-un spot în care îi invită pe români să se apuce de muncă, iar Kevin Costner promovează conservele Rio Mare.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cele mai noi spoturi publicitare, apărute ieri. Rubrica SpotON este susținută cu sprijinul companiei de monitorizare AlfaCont.

 

  • OLX reia campania prin care anunță transformarea Mercador.ro în OLX.ro, iar spotul tratează o „reală problemă” a tinerilor din ziua de astăzi: poza perfectă de profil. protagoniștii campaniei sunt doi tineri: el nu e Făt Frumos și nici ea (prietena lui) nu e chiar fotomodel.  Așa că el este în căutarea unui aparat foto care să-l scoată „din încurcătură”.
  • Mihai Petre girează cu imaginea sa o campanie ce-i invită pe tineri să se înscrie la învățământul profesional. „Eu sunt Mihai Petre, omul. Din fericire am alături o echipă care mă ajută să fiu Mihai Petre, dansatorul profesionist”. Despre cine este vorba? Un electrician, o croitoreasă și un zugrav.
  • Kevin Costner este prezent cu imaginea în noile spoturi la conservele de ton Rio Mare, dar nu și cu vocea, care îi este dublată de un domn în limba italiană.

Spoturile obținute cu sprijinul AlfaCont, în continuare:

OLX

Mihai Petre

BancPost

BancPost

BancPost

Rio Mare - Conservă de ton

Rio Mare

Emag

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu