Skip to main content

VIDEO - SpotON. OLX, într-o campanie despre problemele arzătoare ale tinerilor: pozele de profil. Mihai Petre, într-un spot pentru înscrieri la învăţământul profesional

 
mihai petre
mihai petre

mihai petre

Publicitate

OLX, campanie nouă pe TV, Mihai Petre este vedetă într-un spot în care îi invită pe români să se apuce de muncă, iar Kevin Costner promovează conservele Rio Mare.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cele mai noi spoturi publicitare, apărute ieri. Rubrica SpotON este susţinută cu sprijinul companiei de monitorizare AlfaCont.

  • OLX reia campania prin care anunţă transformarea Mercador.ro în OLX.ro, iar spotul tratează o „reală problemă” a tinerilor din ziua de astăzi: poza perfectă de profil. protagoniştii campaniei sunt doi tineri: el nu e Făt Frumos şi nici ea (prietena lui) nu e chiar fotomodel.  Aşa că el este în căutarea unui aparat foto care să-l scoată „din încurcătură”.
  • Mihai Petre girează cu imaginea sa o campanie ce-i invită pe tineri să se înscrie la învăţământul profesional. „Eu sunt Mihai Petre, omul. Din fericire am alături o echipă care mă ajută să fiu Mihai Petre, dansatorul profesionist”. Despre cine este vorba? Un electrician, o croitoreasă şi un zugrav.
  • Kevin Costner este prezent cu imaginea în noile spoturi la conservele de ton Rio Mare, dar nu şi cu vocea, care îi este dublată de un domn în limba italiană.

Spoturile obţinute cu sprijinul AlfaCont, în continuare:

OLX

Mihai Petre

BancPost

BancPost

BancPost

Rio Mare - Conservă de ton

Rio Mare

Emag

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus