Skip to main content

VIDEO. Prima TV a achiziţionat show-ul Utopia, un nou Big Brother ce se va desfăşura timp de un an

 
utopia
utopia

utopia

Publicitate

Prima TV a cumpărat un format TV asemănătorl Big Brother, de fapt o formulă mult îmbunătăţită a acestui reality show. Postul de televiziune a achziţionat formatul internaţional Utopia, de la compania de producţia Talpa, fondată de John de Mol (părintele formatelor Big Brother şi The Voice), scrie TBI Vision.

Show-ul se desfăşoară pe o perioadă de un an şi implică 15 participanţi care vor încerca să creeze o societate perfectă din aproape nimic. „15 persoane vor crea o societate nouă din nimic. Fără încălzire, fără instalaţii, fără toalete, fără legi, fără reguli. Provocarea este să-ţi creezi propria societate utopică într-un an”, arată un promo difuzat în Olanda, ţara care a şi început să difuzeze formatul din luna ianuarie.

Potrivit sursei citate, Utopia va fi una dintre piesele centrale ale postului Prima TV în această toamnă, care urmează să se relansez şi să se poziţioneze ca o televiziune pentru tineri.

Prima TV va produce acest format în colaborare cu Talpa, compania care deţine formatul. România este a cincea ţară care a cumpărat show-ul, după Germania, Olanda, Turcia şi Statele Unite.

Utopia va fi lansat în această toamnă în SUA:

Producţia este prezentată drept Noul Big Brother 2014

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iulian Iulian
    Dupa 2 ani de la stire.. Se mai lanseaza ?:))
  • bogdan bogdan
    Like
  • Uno Sapiens Uno Sapiens
    @nelu
    Asta da, e o mare realizare... sa te uiti la o emisiune care nici macar nu a inceput. Felicitari si la mai multe gogosi de acest fel.
  • banu manta banu manta
    Nu mai e mult pana cand Hunger Games va deveni realitate!
  • nelu nelu
    who cares ?

    eu ma uit la cel din USA
  • Bogdan Bogdan
    Sper doar sa nu fie prezentat de vesnica Andreea Raicu sau mai rau de Andrei Gheorghe , astia doi au mai facut 2 formate geniale praf (Big brother respectiv survivor)
  • Bogdan Bogdan
    Nu stiu robert de unde scoti chestia cu audientele mici , Olandezi nu isi fac publice rating-urile, search on Google. Mi-e mi se pare cea mai buna achizitie , avem nevoie de asa ceva nu numai de talent show-uri obosite si de concedierile din pro. Cei drept la cat costa formatul, ori au dat lovitura ori si-au cumparat falimentu daca nu va prinde. Eu sincer deabea astept.
  • 1 1
    Abia astept sa vad acest super show in format super 4/3 pe super televizorul meu cu super pestele pe super mileul meu. Jos HD-ul, jos 16/9.
  • Robert Robert
    E o formula mai inrautatita de fapt, nici macar in Olanda nu face audiente bune showul. Prima n-a reustit cu Big Brother asa ca sanse sa vedem Utopia un an sunt aproape 0

Trimite un comentariu

sus