Skip to main content

Weekendul finalelor: Românii au talent, Te cunosc de undeva şi România dansează

 
talent show-uri
talent show-uri

talent show-uri Weekendul acesta sunt programate finalele a trei show-uri de talente, unul difuzat de Pro TV şi două de Antena 1.

Publicitate

VINERI. În această seară are loc finala celui de-al patrulea sezon al emisiunii de mare audienţă Românii au talent, în urma căreia va fi desemnat câştigătorul celor 120.000 de euro. Emisiunea va fi difuzată de Pro TV începând cu ora 20.30.

Ce programează celelalte posturi în intervalul finalei Românii au talent: Antena 1 va difuza două filme (Contele de Monte Cristo - de la 20.30 - şi Şapte ani în Tibet - de la 23.15). Iar la Kanal D vor putea fi urmărite serialele Suleyman Magnificul şi Fetele lu' dom' Profesor şi emisiunea lui Ernest Pe banii părinţilor.

SÂMBĂTĂ. Sâmbătă seara Antena 1 a programat marea finală a sezonului cinci din show-ul Te cunosc de undeva. Juriul format din Horia Brenciu, în calitate de invitat special, Monica Anghel, Pepe şi Andrei Aradits vor decide cine este câştigătorul premiului în valoare de 15.000 de euro, care va fi donat pentru o cauză socială. Show-ul Te cunosc de undeva va fi difuzat de Antena 1, sâmbătă, începând cu ora 20.30.

Finala de pe Antena 1 se bate cu două filme difuzate de Pro TV (pelicula cu Nicolas Cage "Numere fatale" şi producţia horor "Hostel - căminul ororilor") şi cu emisiunea "Asta-i România" şi filmul "Şarpele fermecat", difuzate de Kanal D.

DUMINICĂ. Duminică va avea loc finala sezonului doi al emisiunii România dansează, în urma căreia va fi desemnat câştigătorul celor 120.000 de euro. Emisiunea dedicată dansului va fi difuzată de Antena 1 începând cu ora 20.30.

România dansează concurează cu două filme difuzate de Pro TV ("Turistul", cu Angelina Jolie şi Johnny Depp, şi "Conjuraţia tăcerii") şi cu emisiunile "Ochii din umbră" şi "D-Paparazzi" de la Kanal D.

Cum au stat în audienţe show-urile până acum

AUDIENŢE. Dintre cele trei talent-show-uri, Românii au talent a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment în 2013, potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro.

Show-ul Românii au talent a fost urmărit de 4,2 milioane de telespectatori din întreaga ţară. Dintre aceştia, 2,1 milioane erau din mediul urban.

În acest clasament, România dansează s-a clasat pe locul opt cu o audienţă de 1,5 milioane de telespectatori la nivel naţional, dintre care 924.000 la nivel urban.

Show-ul Te cunosc de undeva a ocupat locul zece la nivel naţional, fiind urmărit de aproape 1,4 milioane de români, şi locul şapte la nivel urban, cu o audienţă de 900.000 de telespectatori.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus