Skip to main content

19 Iunie. Postul Moldova 1 va deveni obligatoriu la retransmisie în toată România

 
Moldova 1
Moldova 1

Moldova 1

Publicitate

MOLDOVA 1 ÎN MUST CARRY. Guvernul României a adoptat Acordul cu Guvernul Republicii Moldova privind, care prevede obligativitatea operatorilor de cablu din cele două ţări de a prelua TVR, respectiv Moldova 1, scrie Mediafax.

După publicarea în Monitorul Oficial a Hotărârii Guvernului pentru aprobare, Ministerul Afacerilor Externe va notifica autorităţile din Republica Moldova cu privire la îndeplinirea, de către partea română, a procedurilor interne pentru intrarea în vigoare a acestui Acord.


Guvernul aprobă Acordul cu Moldova privind preluarea posturilor naţionale de televiziune


Consiliul de Securitate al ONU a deplans marţi moartea a doi jurnalişti ai televiziunii ruse în estul Ucrainei şi a cerut o anchetă privind cazurile de violenţă asupra jurnaliştilor, scrie DailyBusiness.

Declaratia unanima a celor 15 tari membre ale Consiliului de Securitate face de asemenea referire la moartea la 24 mai a unui fotoreporter italian, primul jurnalist care a fost ucis in estul Ucrainei de la inceputul insurectiei separatiste proruse.

Marti, Igor Korneliuk (37 de ani), jurnalist al televiziunii publice ruse VGTRK, a fost ucis în apropiere de Lugansk, în estul Ucrainei, de tiruri de mortieră ale forţelor ucrainene. Postul rus VGTRK a confirmat apoi moartea unui alt angajat al său, Anton Volosin, un operator de sunet care fusese dat dispărut şi al cărui corp a fost găsit de rebelii ucraineni într-o zonă de operaţiuni militare.
Doi jurnalisti ucisi in estul Ucrainei. ONU vrea ancheta


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasilica Vasilica
    Baniesc ca ti-ai facut contract pe 3 ani la UPC si te oftici ca nu poti profita de ofertele Digi...:-)) Acum iti inteleg frustrarea...
  • Vasilica Vasilica
    Pai CNA=GUVERN=PC=Voiculescu... Acum ai inteles de ce nu e Digi24 in must carry?
  • Eusebios Eusebios
    Eu unul ma voi uita fiindca am vazut stiri chiar mai simple si directe decit la protv sau b1tv, deci merita sa vezi o stire altfel decit ne-am obisnuit noi aici in gaura asta romanesca. Este ceva nou, deci ce as pierde ? O informatie in plus ?
  • braileanul braileanul
    un post complet inutil ...ce interesanta parere a unuia care nu a urmarit stirile si emisiunile acestei televiziuni...poate nu vrei nici posturile Look pentru care vei plati in plus, din toamna, pe luna, cu pina la 7 lei...asa ca hai la Digi!
  • John John
    @Faradigi: Si daca nu vrei Digi, nu inseamna ca restul nu vor!! Nu e dupa tine, daca nu vrei Digi E FOARTE SIMPLU - NU TE UITI LA DIGI! Nu mai traim in comunism, fiecare face ce vrea, daca tie nu iti place asta nu inseamna ca trebuie interzis Digi ca vrei tu.
  • Geo Geo
    Ar fi de dorit sa se introduca Moldova 1 si Jurnal TV. Daca pentru cetatenii romani de etnie ungureasca avem cel putin 4 posturi tv in grila de la digi, pentru cetatenii romani proveniti din R. Moldova si stabiliti in Romania in numar tot mai mare ar trebui sa avem macar 1 program transmis de acolo. Mai ales ca emisiunile lor sunt in romana sau cu traducere...
  • Faradigi Faradigi
    Sunt client UPC si vreau sa atrag atentia ca NU TOATA LUMEA VREA DIGI24!!! Eu fiind unul dintre acei clienti UPC care nu-si doresc un astfel de canal tv, vreau sa cred ca nu mi se va baga in grila cu forta un post complet inutil doar pt ca vezi Doamne "sunt profesionisti". Nu va convine? Mutati-va la RDS si terminati-o odata!
  • andrei.ro andrei.ro
    oricum n-o sa se uite nimeni la Moldova1 avand programe mai naspa decat TVR1. dar nu rau sa fie acolo în grila.
  • Necesar Necesar
    Este nedrept ca Digi 24 nu este preluat in alte retele, dar asta nu are de a face cu subiectul de fata. Imi pare bine ca voi vedea postul Moldova 1 si la tv, nu doar pe internet.
  • Necesar Necesar
    Salut preluarea postului Moldova 1 in retelele din Romania!
    Imi doream de multa vreme acest lucru si nu intelegeam cum de in Romania se pot prelua posturi din Germania, Italia, Spania iar postul din Moldova nu, desi vorbim aceeasi limba.
  • cristian cristian
    Cu ce e mai presus M1 decat Digi24? CNA trezirea sau DESTEPTAREA cum vreti sa o luati !!!
  • geo geo
    Digi 24 nu se preia in mustcarry peste tot dar Moldova 1 da...ca este ordin de la imparatie...penibil...

Trimite un comentariu

sus