Skip to main content

9 Iunie. RCS&RDS şi alţi 70 de furnizori de cablu, sancţionaţi pentru nereguli la raportarea statistică

 
RCS&RDS
RCS&RDS

RCS&RDS

Publicitate

SANCŢIUNI. Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a sancţionat cu avertisment sau amendă 70 de furnizori de comunicaţii electronice care nu au transmis, în mod corect şi complet, lista localităţilor în care au furnizat în mod efectiv reţele şi servicii în cea de-a doua jumătate a anului 2013, printre care şi RCS & RDS SA, scrie Forbes România care citează Media Expres.

Astfel, 9 furnizori au fost sancţionaţi cu amendă contravenţională în valoare de câte 5.000 de lei fiecare, alţi 9 operatori au primit avertisment cu măsuri în vederea remedierii, iar un număr de 52 de companii printre care şi RCS & RDS S.A. au fost sancţionate cu avertisment.


ANCOM a sancţionat 70 de furnizori printre care şi RCS&RDS pentru nereguli la raportarea statistică


AVERTISMENT. Rusia a solicitat sâmbătă eliberarea a doi jurnalişti de la postul de televiziune rus Zvezda deţinuţi de către serviciile de securitate ucrainene, după ce au fost arestaţi la un punct de control în estul ţării, anunţă Mediafax.

„Cerem ca Kievul să adopte imediat măsuri în vederea eliberării acestor cetăţeni ruşi, fără condiţii", subliniază, într-un comunicat, Ministerul rus de Externe.

Ministerul a îndemnat totodată autorităţile ucrainene să "înceteze acţiunile ilegale faţă de jurnalişti ruşi şi să asigure condiţii ca activitatea lor profesională să se desfăşoare în securitate".
Rusia cere eliberarea a doi jurnalişti deţinuţi de către Kiev


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus