Skip to main content

Comisiile de cultură din Parlament au început audierile pentru Consiliul de Administraţie al SRR

 
radio romania
radio romania

Sursa foto: Cotidianul.ro
Sursa foto: Cotidianul.ro

Publicitate

Comisiile de cultură din Senat şi Camera Deputaţilor îi audiază, astăzi, pe cei nominalizaţi pentru Consiliul de Adminsitraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, propunerile urmând a fi votate în plenul comun al Parlamentului, începând cu ora 16.00, scrie Mediafax.

Grupul parlamentar PSD îi propune în Consiliul de Administraţie pe Mirela Ioana Fugaru, Ilie Virgil Daniel, Ruxandra Săraru, ca membri titular, şi Theodoru Maria Denise, Ghişa Lavinia Nicoleta şi Bârlibescu Ştefania, ca membri supleanţi.

PDL îl propune pe Radu F. Alexandru pentru CA al SRR, ca membru titular, iar ca supleant pe Chiorean Alexandru.

Din partea Administraţiei Prezidenţiale este propusă Maria Ţoghină, iar din partea PNL, Alexandru Ducu Bertzi, ca membru titular, iar ca supleant, Alexandru Muraru.

Grupul minorităţilor naţionale o propune ca membru titular în Consiliul de Administraţie al SRR pe Ana Florea, iar ca supleant, pe Maria Dobrescu.

Grupul parlamentar al UDMR îl propune, ca membru titular, pe Demeter Andras Istvan, iar ca supleant, pe Agoston Hugo.

Grupul parlamentar PC o propune ca membru titular în Consiliul de Administraţie al SRR pe Alina Stanciu şi ca supleant pe Monica Ghineţ.

Executivul îl propune pe Ovidiu Miculescu, ca membru titular, iar ca supleant, pe Gabriel Croitoru.

Din partea angajaţilor SRR, sunt propuşi ca membri titulari Nicoleta Viorica Balaci şi Adrian Doroş, iar ca supleanţi, Marius Dorian Tănase şi Mihai Maiorescu.

Grupul PPDD a anunţat că o propune pe Alexandra Dumitraş. Deputatul LIiana Mincă a declarat în şedinţa comisiilor de cultură că, dintr-o eroare, propunerea PPDD, deşi a fost înregistrată în urmă cu o săptămână la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, nu se află în lista cu propuneri.

Cele două Camere ale Parlamentului se vor reuni în plen comun, luni, de la ora 16.00, pentru a vota noile componenţe ale Consiliilor de Administraţie ale BNR, Curţii de Conturi şi SRR, precum şi preşedintele SRTV şi un membru al Consiliului ASF.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus