Skip to main content

Discovery lansează o nouă emisiune, Comoara din curtea casei

 

Comoara din curtea caseiDiscovery Channel lansează mâine o nouă serie, "Comoara din curtea casei". Emisiunea va fi difuzată în fiecare marți de la ora 22.00.

Publicitate

Fost luptător profesionist de wrestling, Ric Savage cutreieră America împreună cu echipa lui, căutând locuri bogate în istorie. Mai precis, ei caută prin curțile localnicilor tot felul de comori surprinzătoare. Obiectele astfel descoperite pot fi vândute cu un profit substanțial, dar mai întâi Ric trebuie să facă o înțelegere cu proprietarii curții respective prin care banii vor fi împărțiți și, mai ales, trebuie să-i convingă pe acești oameni să-și transforme terenul într-un adevărat șantier.

Echipa lui Ric e formată din Rue Shumate, expert în recuperarea obiectelor vechi descoperite, Bob Buttafuso, istoric specializat în câmpuri de luptă, Rita, soția lui Ric, care administrează întreaga afacere, și Giuseppe, fiul lor în vârstă de 25 de ani, care asigură suportul tehnic și “mușchii” fiecărei operațiuni.

Găsind tot felul de lucruri, Ric și echipa lui scot la lumină diverse segmente din istoria Americii. Printre descoperirile lor se numără un semn cu care erau marcați sclavii în epoca sclaviei din America; obuze din timpul Războiului Civil; piese componente ale instalațiilor cu care se preparau ilegal băuturi alcoolice și tot felul de suveniruri care le-au apariținut unor “mafioți” din perioada Prohibiției.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • banuiesc ca sunt niste realityshowuri, la fel ca razboiul depozitelor unde se gasesc tot felul de antichitati...aproape in fiecare depozit...asa si la astia...cu aceste... comori surprinzătoare...

Trimite un comentariu