Skip to main content

Discovery lansează o nouă emisiune, Comoara din curtea casei

 
Comoara din curtea casei
Comoara din curtea casei

Comoara din curtea caseiDiscovery Channel lansează mâine o nouă serie, "Comoara din curtea casei". Emisiunea va fi difuzată în fiecare marţi de la ora 22.00.

Publicitate

Fost luptător profesionist de wrestling, Ric Savage cutreieră America împreună cu echipa lui, căutând locuri bogate în istorie. Mai precis, ei caută prin curţile localnicilor tot felul de comori surprinzătoare. Obiectele astfel descoperite pot fi vândute cu un profit substanţial, dar mai întâi Ric trebuie să facă o înţelegere cu proprietarii curţii respective prin care banii vor fi împărţiţi şi, mai ales, trebuie să-i convingă pe aceşti oameni să-şi transforme terenul într-un adevărat şantier.

Echipa lui Ric e formată din Rue Shumate, expert în recuperarea obiectelor vechi descoperite, Bob Buttafuso, istoric specializat în câmpuri de luptă, Rita, soţia lui Ric, care administrează întreaga afacere, şi Giuseppe, fiul lor în vârstă de 25 de ani, care asigură suportul tehnic şi “muşchii” fiecărei operaţiuni.

Găsind tot felul de lucruri, Ric şi echipa lui scot la lumină diverse segmente din istoria Americii. Printre descoperirile lor se numără un semn cu care erau marcaţi sclavii în epoca sclaviei din America; obuze din timpul Războiului Civil; piese componente ale instalaţiilor cu care se preparau ilegal băuturi alcoolice şi tot felul de suveniruri care le-au apariţinut unor “mafioţi” din perioada Prohibiţiei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    banuiesc ca sunt niste realityshowuri, la fel ca razboiul depozitelor unde se gasesc tot felul de antichitati...aproape in fiecare depozit...asa si la astia...cu aceste... comori surprinzătoare...

Trimite un comentariu

sus