Skip to main content

Doi membri CNA protestează pe Facebook faţă de decizia colegilor de a opri transmisiunile din timpul şedinţei

 
narcisa iorga_EVZ
narcisa iorga_EVZ

narcisa iorga_EVZDoi dintre membrii CNA, Narcisa Iorga şi Valentin Jucan, protestează pe paginile lor de Facebook faţă de decizia altor şase membri de a opri transmisiunile live din tipul şedinţelor.

Publicitate

Cei doi spun că la baza votului a stat dreptul la propria imagine, idee pe care o contracarează cu faptul că legea spune că şedinţele Consiliului sunt publice.

Jucan scrie că decizia preşedintei de a suspenda şedinţa după doar 30 de minute este o "bătaie de joc". La rândul ei, Narcisa Iorga cataloghează incidentul de astăzi drept un "abuz fără precedent în CNA".

"Am fost acuzaţi că terfelim imaginea CNA. Am spus că nu avem nimic de ascuns şi că le punem în faţă o oglindă pe care ei refuză să o privească. Au spus că ne facem imagine din interese politice. (...) Laura Georgescu a suspendat şedinţa fără niciun motiv: în sală eram nouă membri, aveam aşadar cvorum. Acesta este un abuz fără precedent. Şedinţele CNA sunt publice. Aşa prevede legea audiovizualului", a scris Narcisa Iorga pe pagina sa de Facebook, la scurt timp după încheierea şedinţei de astăzi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion ion
    Ralu transmitea sedinta indirect pe holuri si permitea televiziunilor sa ia semnal si sa tranmsita in direct... asta era in democratie...

Trimite un comentariu

sus