Skip to main content

Licitaţia de televiziune digitală continuă mâine cu o rundă suplimentară pentru că există multiplexuri neadjudecate

 
televizor
televizor

Foto: The Guardian
Foto: The Guardian

Publicitate

În urma celor două runde primare de licitare susţinute astăzi în cadrul licitaţiei pentru acordarea multiplexurilor de televiziune digitală, Comisia de licitaţie anunţă că cererea nu mai depăşeste oferta în niciuna dintre categoriile de multiplexuri, dar că există încă multiplexuri neadjudecate, potrivit unui comunicat de presă al ANCOM.

Se încheie astfel faza rundelor primare, iar licitaţia va continua cu organizarea unei runde primare suplimentare în care participanţii pot licita pentru multiplexurile rămase neadjudecate.

Runda primară suplimentară va fi organizată mâine de la ora 10.00. La runda primară suplimentară pot participa ambii ofertanţi, indiferent dacă au obţinut sau nu multiplexuri în rundele anterioare.

În cadrul licitaţiei au fost disponibile 5 multiplexuri, patru în UHF şi unul în VHF, în standard DVB-T2.

Prin intermediul primului multiplex în UHF (MUX 1) se vor transmite „free to air”, în condiţii transparente, concurenţiale şi nediscriminatorii, posturile publice şi private de televiziune care se transmit în prezent în sistem analogic terestru, în conformitate cu prevederile Legii audiovizualului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anonim Anonim
    nu va mai chinuiti cu digitalul terestru DVB-T , DVB-T 2 , ca daca canalele digitale terestre sd si hd care vor fi codate 90% toate ( pro tv , pro cinema , tvreurie (singurele care vor fi ne codate este si normal mai ales ca dam 4 lei pe luna pline cu emisiuni slabe etc ) prima tv , antenele 1 etc , b1tv ( probabil ca si asta va fi necodat ), pentru ca nu se merita clenti vor fi aproape de 0% , asa ca ramaneti pe analog ca nusi are rostrul pentru 3 sau 4 canale tv necodate si restul pana la 10 codate si nu vor da nimenea bani pentru cateva canale tv bunicele codate , ca daca pe digital terestru ( DVB-T ) nu bagati canale tv de muzica , filme si documentare de giaba tot cablu tv ( analog ,satelit , digital , Hd , 3d ) ramane vesnic favorit oamenilor .
  • andrei andrei
    Buna ziua. Ne spuneti si noua audientele primului episod din show-ul Burlacita de pe a1 de joi cu Andreea Mantea,va rog. MULTUMESC!

Trimite un comentariu

sus