Skip to main content

Mihaela Rădulescu a agresat un cameraman. Ce a spus vedeta despre incident

 
Mihaela Rădulescu a agresat un cameraman. Ce a spus vedeta despre incident

mihaela-radulescu-682x1024Fosta prezentatoare TV Mihaela Rădulescu, citată ca martor într-un dosar la Judecătoria Sectorului 1, a devenit violentă la vederea camerelor de luat vederi. Supărată că este filmată, ea a lovit camera unui operator şi a fost nevoie de intervenţia unui jandarm pentru ca scandalul să fie aplanat, scrie Realitatea.net.

Publicitate

Mihaela Rădulescu a fost la Judecătoria Sectorului 1 în calitate de martor în procesul de divorţ al soţilor Budeanu. La plecare, vedeta a fost protagonista unui incident. Deranjată de prezenţa jurnaliştilor, Mihaela Rădulescu a agresat cameramanul unei televiziuni. În urma incidentului, camera de filmat a fost distrusă.

camera distrusa

În urmă cu o oră, vedeta de televiziune a scris pe pagina sa de Facebook câteva cuvinte despre incidentul de la judecătorie.

"Presa proasta despre mine ? Exista o explicatie :))), din seria " pe cine am iritat azi":)) - am fost martor intr-un proces. (...) In coltul advers, Radu Budeanu, patronul cancan si ciao, deci a unor publicatii de scandal-cu-litera-mica:), in care ma veti vedea din ce in ce mai " schimonosita", pentru ca, nu-i asa, atata poate Radu, ca barbat si ca tata. Asadar, din mizeriile pe care le mai cititi, unii dintre voi, despre mine, faceti voi o selectie riguroasa", a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus