Skip to main content

PARTENERIAT. ICEEfest 2014, în cifre: 54 de companii majore, 72 de speakeri şi peste 30 de ore de know-how

 
ICEEfest
ICEEfest

ICEEfestICEEfest - cel mai mare eveniment dedicat Internetului din Europa Centrala si de Est, care are loc la Bucuresti joi si vineri -, a intrat in linie dreapta.

Publicitate

Iata cifrele evenimentului, asa cum au fost ele transmise de organizatori: 72 de speakeri, invitati si traineri din 47 de tari, reprezentand 54 de companii majore vor fi prezenti pe cele 3 scene ale festivalului.

In total vor fi 22 de sesiuni care acopera teme precum tendintele globale si regionale prezentate de mari playeri precum Yahoo, Facebook, Google, Twitter, Microsoft si specializari concrete precum e-commerce si performance marketing; continut online, content de brand si storytelling (cu Der Spiegel, BBC, Forbes, UpComing si alti jucatori importanti); programmatic trading si automatizarea vanzarii si cumpararii de publicitate online (AppNexus, Xaxis, Nugg.ad, DataXu etc), la care se adauga mobile marketing (Windows Phone, Shazam etc), start-ups si alte subiecte la zi.

Peste 30 de ore vor totaliza sesiunile de pe scenele ICEEfest, fiind asteptati peste 1.500 de participanti din 9 tari.

Mari agentii de publicitate, jucatori importanti din industria digitala si sute de specialisti vor fi aici, pentru ICEEfest, care are desigur si o parte distractiva care consta in premiile IAB MIXX Awards, petreceri, spectacole de stand-up comedy precum si seara filmului viral, “Viral Movie Night”.

ICEEfest este organizat de ThinkDigital, in parteneriat cu Orange. Festivalul a ajuns anul acesta la cea de-a 3-a editie si se va desfasura din nou la Grand Cinema & More din cadrul Baneasa Shopping City, joi 12 si vineri 13 iunie, saptamana aceasta.

Ultimele bilete disponibile se gasesc pe site-ul oficial al evenimentului: www.ICEEfest.com

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus