Skip to main content

PARTENERIAT. Noul Nissan Qashqai, maşina oficială a ICEEfest 2014

 
QASHQAI_2014_
QASHQAI_2014_

Publicitate

QASHQAI_2014_

Participantii la cel mai mare eveniment dedicat Internetului si tehnologiei din Europa Centrala si de Est, ICEEfest – care are loc la Bucuresti saptamana viitoare – vor putea testa si vedea live pe scena noul Nissan Qashqai.

Masina are mai multe sisteme avansate din punct de vedere tehnologic, cu un sistem complet de infotainment care cuprinde posibilitatea de navigare Internet si contine mai multe aplicatii dedicate.

Tendinta spre masinile conectate, smart, care vine din domeniul smartphones si smart tv, este de altfel in atentia industriei digitale in ultimii ani, acest tip de automobile deschizand o piata uriasa pentru dezvoltatorii de aplicatii dedicate.

In plus, masina care va fi prezenta chiar pe scena ICEEfest are incluse tehnologii dezvoltate de NASA pentru masei corpului pentru a prelua din presiune si  pentru a sustine corect coloana vertebrala.

Nissan Qashqai este liderul  consacrat pe segmentul crossover-elor, cu peste 2 milioane de exemplare produse din 2007 până în prezent. Acesta se adresează atât şoferilor din segmentul C care doresc un plus de stil, tehnologie şi plăcere, precum şi cumpărătorilor aflaţi în căutarea eficienţei pe toată linia.

Masina va putea fi testata la ICEEfest, unde se vor organiza test drives. Festivalul care aduce la Bucuresti toate companiile majore din industria online precum si peste 2000 de participanti din 10 tari din Europa Centrala si de Est este organizat de ThinkDigital, in parteneriat cu Orange.

Festivalul a ajuns anul acesta la cea de-a 3-a editie si se va desfasura la Grand Cinema & More din cadrul Baneasa Shopping City, joi si vineri, saptamana viitoare.

Ultimele bilete disponibile se gasesc pe site-ul oficial al evenimentului: www.ICEEfest.com

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus